Tekst objavljen: 20.04.2021 15:05        


Svi srpski građani biće oslobođeni plaćanja putarina u Severnoj Makedoniji od 15. juna do 15. avgusta u znak zahvalnosti

Građani Srbije oslobođeni plaćanja putarine u Severnoj Makedoniji od 15. juna do 15. avgusta

To je danas najavio ministar zdravlja Severne Makedonije Venko Filipče.

On je to rekao u Beogradu na zajedničkoj konferenciji za novinare sa srpskim ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarem, sa kojim je dogovorio strateško partnerstvo sa "Torlakom" oko nabavke vakcina.

"Vlada Republike Severne Makdonije će doneti odluku da svi srpski građani budu oslobođeni plaćanja putarina od 15. juna do 15. avgusta. To je sezona u kojoj veliki broj srpskih građana tradicionalno putuje i u Severnu Makedoniju i ka Grčkoj", rekao je Filipče.

Ministar zdravlja Severne Makdonije se zahvalio u ime vlade i makedonskih građana "bratskom srpskom narodu na značajnoj donaciji vakcina".

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

"Zahvaljujući tim vakcinama mi smo počeli proces imunizacije. Dozvolite da izrazim i zahvalnost što je Srbija širom otvorila vrata da budu vakcinisani i naši građani, zajedno sa srpskim, i time napravila veliki čin prijateljstva posebno u vreme kada nigde u svetu vakcine ne stižu niti potrebnom, niti poželjnom brzinom, a taj proces Srbija je radila fenomenalno", rekao je Filipče.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
oslobođeni putarine venko filipče putarina Severna Makedonija 15 jun 15 avgust

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana