Tekst objavljen: 21.01.2023 16:00        


Nastavkom procesa unapređenja usluga beskontaktnog plaćanja putem mobilnih telefona i pametnih satova, HALKBANK a.d. Beograd od 17. januara 2023. godine uvođenjem Apple Pay-a kompletira svoju ponudu koja se odnosi na beskontaktno plaćanje

Halkbank omogućila korisnicima Mastercard kartica plaćanje preko Apple Pay


Beskontaktno plaćanje putem Apple Pay-a je na raspolaganju svim klijentima koji poseduju iOS operativni sistem i koji su dodali svoju HALKBANK Mastercard® platnu karticu u aplikaciju Wallet na uređajima: iPhone, Apple Watch, iPad i Mac.

Podešavanje kartice je vrlo jednostavno i izvršava se u svega nekoliko koraka. Nakon što na izabranom uređaju klikom otvorite aplikaciju Wallet, neophodno je izabrati opciju koja se odnosi na dodavanje kartica, a nakon uspešno sprovedenog postupka vaš uređaj postaje sredstvo za beskontaktno plaćanje.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Plaćanja je moguće realizovati sigurno i brzo u prodajnim mestima širom Srbije gde je inače moguće platiti Mastercard karticama. Potrebno je prvo izvršiti autoidentifikaciju uz prepoznavanje lica (Face ID), otisak prsta (Touch ID), ili uz prethodno definisanu lozinku za otključavanje uređaja, a zatim približiti izabrani Apple uređaj POS terminalu kako bi se iniciralo plaćanje. Obezbeđena je visoka privatnost podataka HALKBANK Mastercard® platne kartice koja se koristi u okviru usluge Apple Pay jer na izabranom uređaju za beskontaktno plaćanje, kao ni na Apple serverima, ne ostaju informacije o broju platne kartice, već se za svaki uređaj dodeljuje jedinstveni token.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
halkbanka Apple Pay MasterCard pr sadržaj banke u srbiji

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana