Tekst objavljen: 31.07.2016 17:31        


Ukoliko su vam tokom zime i onih prelaznih meseci troškovi grejanja veliki ili vam nikako ne polazi za rukom da svoj dom dovoljno zagrejete, pravo je vreme da lošu stolariju zamenite energetski efikasnim vratima i prozorima, jer to je ulaganje koje osigurava veći komfor, ali i ulaganje koje uvek otplaćuje samo sebe.

I komfor i ušteda

Upravo to potvrđuje i iskustvo velikog broja građana koji su tokom proteklih godina, uz stručnu i finansijsku podršku Prokredit banke, uložili u sisteme, opremu i uređaje koji su im pomogli da značajno smanje svoje troškove, ali i poboljšaju uslove života.

NAJBOLJA STVAR u priči o zameni stare i postavljanju nove stolarije predstavlja upravo velika isplativost takve investicije, što njeno finansiranje putem namenskog kredita odgovarajuće ročnosti čini sasvim opravdanim.

JEDAN OD ODLIČNIH NAČINA da takvu investiciju sebi priuštite svakako predstavljaju povoljni krediti za uštedu energije i unapređenje energetske efikasnostiProkredit banke, koji su osmišljeni upravo tako da na dobar način uvaže samu prirodu ovih investicija, kao i da dinamiku same otplate prilagode uštedama koje svako domaćinstvo ostvaruje na taj način.

VODEĆI RAČUNA O POTREBAMA, ali i mogućnostima građana, Prokredit banka je i ovog proleća pripremila specijalnu ponudu svojih kredita za uštedu energije, koju odlikuju izuzetno povoljne kamatne stope, mogućnost dobijanja dinarskih kredita za uštedu energije bez troškova obrade kredita, kao i veoma fleksibilan rok otplate ovih pozajmica do 84 meseca. Reč je o namenskim kreditima, sa prilagođenim rokom otplate, što svim korisnicima omogućava da svoju mesečnu ratu u celosti ili velikim delom finansiraju upravo iz ostvarenih ušteda.

IMAJUĆI U VIDU SVE PREDNOSTI koje nude krediti za uštedu energije, jedna od prvih preporuka Prokredit banke je da planirane investicije u unapređenje energetske efikasnosti u našem domu uvek finansiramo namenskim, a ne gotovinskim ili keš kreditom, čiji rok otplate ili visina kamatne stope čitavo ulaganje mogu učiniti nepovoljnim.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
energetska efikasnost banka procredit krediti za uštedu energije

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana