Tekst objavljen: 24.07.2017 12:15        


Ekspozitura Komercijalne banka radi u centru Zlatibora više od petnaest godina. Sve ove godine ova poslovnica uredno, brzo i efikasno pruža bankarske usluga, ne samo žiteljima Zlatibora i okoline, već i desetinama hiljada turista koji, tokom cele godine, odmaraju u najposećenijem srpskom planinskom centru.

I na Zlatiboru Komercijalna banka najbliža klijentima

Posebna pogodnost je i za klijente Komercijalne banke iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine, koji u velikom broju odmaraju na Zlatiboru, a kojima je, zahvaljujući pogodnostima poslovanja Komercijalne banke, omogućeno da bez problema povoljno i brzo koriste sve usluge i proizvode Banke.

Građani mogu u prostorijama Komercijkalne banke na Zlatiboru da se informišu o svim proizvodima i uslugama banke - počevši od otvaranja računa, usluga koje dobijaju otvaranjem jednog od trenutno najpopularnijih setova računa (Premijum, Aktiv, Start i Klasik), do visine kamatnih stopa po svim vrstama kredita, kao i kamatnim stopama na štednju.

Ljubazni službenici banke će podsetiti buduće klijente da je Komercijalna Banka lider na tržištu po visini štednih uloga, i to pre svega zbog poverenja i sigurnosti.

U ekspozituri Komercijalne banke na Zlatiboru će, ukoliko se ukaže povoljna prilika za šoping na više rata, vrlo brzo klijentima, bez obzira na sedište matične ekspoziture, izdati i čekove.

Banka je, inače, radno vreme prilagodila glavnim turističkim sezonama, pa tako radi i subotom kako bi se našla na usluzi klijentima i svim gostima Zlatibora, bez obzira u kojoj banci imaju račune.

Na raspolaganju je i bankomat koji je dostupan 24 časa svih sedam dana koji se nalazi u tržnom centru gde je smeštena i ekspozitura. Podsećamo da je bankomat često spas za goste na Zlatiboru kojima je potrebna gotovina, a koju mogu brzo dobiti na bankomatima KB zahvaljujući jedinstvenoj usluzi KOMeKEŠ.

Da bi usluga u Komercijalnoj banci bila još bolja banka će uskoro dobiti i nove prostorije, na atraktivnoj lokaciji, kako bi bila "još bliže" klijentima.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Komercijalna banka zlatibor komekeš

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana