Tekst objavljen: 30.07.2022 9:00        


Berza kriptovaluta Zipmeks, čije je poslovanje fokusirano na jugoistočnu Aziju, saopštila je da je podnela zahtev za zaštitu od bankrota u Singapuru, postavši poslednja žrtva globalnog pada digitalnih valuta

Još jedna kripto berza otišla „pod led“


Ova berza stacionirana u Singapuru nastavila je s transakcijama prošle nedelje, dan nakon što ih je suspendovala 20. jula, i navela da radi na rešavanju svoje izloženosti od 53 miliona dolara prema kripto zajmodavcima Babel Fajnensu i Celzijusu.

Zipmeksovi advokati podneli su pet zahteva 22. jula tražeći moratorijume za zabranu sudskog postupka protiv Zipmeksa do šest meseci, saopštila je ta kripto berza, prenosi Rojters.

Prema zakonima Singapura, podnošenje takvih zahteva daje kompanijama automatski moratorijum od 30 dana, dok singapurski sud ne donese odluku o zahtevu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Zipmeks, koji prema podacima sa njihovog veb sajta posluje u Singapuru, Tajlandu, Indoneziji i Australiji, najnoviji je u nizu kripto igrača na globalnom nivou koji se upali u probleme nakon opšte rasprodaje koina na tržištima koja je počela u maju kolapsom dva uparena tokena, Lune i TerraUSD-a.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Zipmeks kripto berza kriptovalute trgovina kriptovalutama singapur

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana