Tekst objavljen: 08.09.2014 15:19        


NLB banka je za kraj leta pripremila novu, još povoljniju ponudu "NLB dobar kredit"za gotovinske i kredite za refinansiranje u dinarima sa nižim kamatnim stopama.

Još niže kamate u NLB banci

Pod sloganom“Da prijatelji ostanu prijatelji” klijenti do kraja oktobra mogu uzeti navedene kredite po još nižim kamatnim stopama, bez žiranata i dodatnog obezbeđenja.

Krediti sa promenjivom kamatnom stopom su vezani za referentnu stopu NBS i trenutna kamata iznosi 17% (EKS od 18,42) za klijente banke, a za ostale klijente 18% (EKS od 19,59). Rok otplate je do 84 meseca. Kamata na kredite sa fiksnom kamatnom stopom tokom celog perioda otplate je 19,50% (EKS od 21,38) za klijente banke i 21,50% (EKS od 23,79) za ostale klijente i rokom otplate do 60 meseci.

 Za zatvaranje kreditinih obaveza kod drugih banaka i uz dodatni keš banka ne obračunava naknadu za obradu zahteva. Za sve korisnike kredita banka je pripremila i poklon životno osiguranje tokom perioda otplate, a svi klijenti koji otvore NLB Dobar ili NLB Zlatan račun mogu koristiti kreditnu karticu NLB Čuvarkuća za plaćanje na rate, a prva rata svih transakcija dospeva tek u februaru 2015. godine.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    Danica Tomkovic 10.09.2014 17:13

    Do koliko godina je krajnja ggranica isplacivanja kes senior kredita

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
nlb banka nlb banka niske kamatne stope niže kamate nlb banka banka nlb

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana