Tekst objavljen: 14.04.2014 10:30        


Koliko je kriza stisla, svakodnevno svedoči rast broja nekretnina koje se prodaju ispod cene, jer njihovi vlasnici ne mogu da vraćaju preuzete kredite. Zato svi koji se, takođe, nalaze u nekoj vrsti krize - nemaju stan, posao, ili nemaju dovoljno novca, a želeli bi da se skuće, mogu jeftinije da kupe nekretninu.

Kad banke rasprodaju: Kuća i okućnica za 1.664 evra

Posebno je velika ponuda kuća sa zemljištem širom Vojvodine, gde može da se organizuje život, piše Dnevnik i navodi da je u Bačkoj Topoli Kredi agrikol banka oglasila prodaju porodične stambene zgrade s pomoćnim objektima i pripadajućim zemljištem za samo 1.664 evra.

Vrednost ove nepokretnosti procenjena je i utvrđena u iznosu od 643.440 dinara, a sada se nudi za 30 odsto procenjene vrednosti.

Uprkos visokoj ceni poljoprivrednog zemljišta, Prokredit banka prodaje u okolini Bačke Topole njivu prve klase od 19 ari i treće klase od 95 ari za samo 2.381 evro, iako je procenjena vrednost 920.000 dinara, prenosi Dnevnik.

Ista banka oglasila je prodaju stambene zgrade s dva pomoćna objekta ukupne površine blizu 200 kvadrata, plus pripadajuće zemljište od oko 7 ari u Bačkom Petrovom Selu, opština Bečej, za 7.414 evra.

U Beloj Crkvi se kuća s dvorištem može kupiti za 16.663 evra (30 odsto od realne vrednosti), a prodavac je Sosijete ženeral banka. U istoj opštini Prokredit banka prodaje 65 ari njiva, 41 ar šume i 22 ara pašnjaka za ukupno 1.658 evra.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
klijenti banke klijent banke Srbija prodaja stana prodaja kuće prodaja nekretnine hipoteke hipoteka aktivrana hipoteka aktivirane hipoteke banke

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana