Tekst objavljen: 16.11.2017 15:55        


Svi korisnici Banca Intesa Mastercard kreditnih kartica mogu da osvoje vikend putovanje za četvoro u Disneyland® Paris u godini u kojoj Disneyland® Paris proslavlja 25. godišnjicu postojanja. 

Kada čarolija oživi pred vašim očima: neprocenljivo!

Ukoliko u periodu od 06.11. do 03.12.2017. godine karticom plate račun na bilo kom prodajnom mestu, naprave transakciju putem On-line kupovine ili podignu novac na bankomatu na teritoriji Srbije u vrednosti od minimum 2.000 dinara odnosno od minimum 20 evra u inostranstvu i prijave se za učešće u nagradnoj igri registrovanjem transakcije na vebsajtu www.bancaintesa.rs.

Broj transakcija jednom karticom nije ograničen, a svaka transakcija se može registrovati samo jednom. Najposećenija atrakcija u Evropi, Disneyland® Paris ove godine obeležava 25 godina od otvaranja svojih vrata posetiocima, davne 1992. godine. Od tada, pa do danas, u čarima Disneyland® Paris uživa oko 15 miliona posetilaca godišnje, kako mališana, tako i odraslih. Iako svi maštamo da se jednog dana prepustimo ovoj nezaboravnoj avanturi, tu priliku će sada imati dva dobitnika prve nagrade - paket aranžmana za četvoro pod nazivom „Kada čarolija oživi pred vašim očima: neprocenjivo!“.

Specijalno osmišljen aranžman obuhvata smeštaj u Disney’s Hotel New York®, ulaznice za Disney® Parks, VIP Fast Pass®, povratne avio karte Beograd-Pariz, kao i polisu putnog osiguranja tokom celog putovanja za sve putnike. Najsrećniji učesnici nagradne igre u navedenima paket aranžmanima će moći da uživaju u februaru ili martu 2018. godine, u zavisnosti od popunjenosti kapaciteta hotela ali i želje koju budu izrazili.

Pored glavne, učesnike nagradne igre očekuje još 120 nagrada u vidu vaučera u iznosima od 5 i 10 hiljada dinara za kupovinu igračaka iz Disney’s asortimana u Dexy Co Kids prodavnicama. Pobednici nagradne igre će biti izvučeni automatski, nasumičnom kompjuterskom selekcijom, u roku od 2 dana nakon završetka nagradne igre.

Disneyland® Paris jedna od vodećih turistička atrakcija u Evropi, prostire se na 2.000 hektara, a sastoji se iz Disneyland® Park, Walt Disney Studios® Park i Disney Village u kome se nalaze hoteli, prodavnice i restorani.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
online master kartica banka intesa Mastercard kreditnih kartica

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana