Tekst objavljen: 02.11.2020 11:55        


Ako ste pomislili da je odgovor na pitanje iz naslova „kada mi ponestane para“, možda bi trebalo da razmislite još jednom

Kada je najbolje da uzmete kredit?




Jedan od čestih pogrešnih koraka koje građani prave pri uzimanju kredita jeste taj što o ovom bankarskom proizvodu razmišljaju tek kada se nađu u finansijskim problemima. Ako bismo primenili analogiju čuvene narodne izreke „kasno Marko na Kosovo stiže“, situacija kada već dugujete ili nemate dovoljno novca, nije adekvatno vreme za traženje pozajmice. Zašto? Zato što tada nemate mnogo vremena, nemate „mandat“ da idete od banke do banke, želite što pre da rešite problem, a vreme curi. Tada ćete najskuplje proći.

Vašu (opravdanu) brzinu da rešite problem banke će skupo naplatiti. Fokus na to da što pre rešite problem vrlo verovatno znači da nećete koristiti pregovaračke momente koje inače imate kada odete u banku, kao i da nećete analizirati sve što je potrebno da analizirate kada uzimate kredit.

Šta je rešenje?

Naš savet je da pažljivo pratite svoje finansije. Potrebno je da percipirate da li ćete imati novca za mesec, dva ili za pola godine unapred. Najgori potez koji možete da napravite jeste da tražite kredit za refinansiranje ili neki sličan bankarski proizvod u momentu kada već imate postojeći kredit ili kreditnu karticu. Ukoliko već dugujete nekome, banke neće hteti da daju kredit. Zbog toga se krediti uzimaju kada vidite da možete ući u problem, a ne kada ste već u problemu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE



Ne postoji pravilo kada su krediti kod banaka jefitniji, na primer, da je povoljnije uzeti kredit u proleće nego u zimu. Iskustvo Kamatica savetnika nam govori da u svakom momentu možete naći najbolji kredit na tržištu. Bitno je da znate šta da tražite od banke, da znate da ispregovarate bolje uslove i da znate šta vam tačno treba. Mi smo tu, ako vam zatreba pomoć.

Naš besplatni savet i pomoć pri izboru kredita možete dobiti ako kliknete na linkove u tekstu ili ispunite ovu kratku formu ispod.

Formular za Kamatica savetnika






Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja





Nakon popunjenog formulara će vas kontatirati Kamatica savetnik sa kojim možete porazgoravati bez ikakve obaveze.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
pomoć pri uzimanju kredita krediti uzimanje kredita kamatica savetnik savetovanje za kredite

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana