Tekst objavljen: 24.11.2021 12:05        


Stiže novih 20 evra državne pomoći, 7. decembra, novac će leći na račune najstarijih građana, primaocima novčane socijalne pomoći i licima u Zavodu za izvršenje krivičnih sakcija, a 8. i 9. decembra i ostali građani Srbije dobijaju tu pomoć

Kada stiže novih 20 evra državne pomoći i kako do njih?


Prijava na portalu Uprave za trezor traje do 30. novembra. Za ovu pomoć ne treba da se prijavljuju svi građani.

Građani koji su se u maju mesecu prijavili za novčanu pomoć u iznosu od dva puta po 30 evra, kao i korisnici penzija, primaoci novčane socijalne pomoći i lica u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija ne treba da se prijavljuju za 20 evra dodatne pomoći države, već će njima automatski biti isplaćena, naveo je ranije srpski ministar finansija Siniša Mali.

Svi punoletni državljani Srbije sa prebivalištem na teritoriji naše zemlje i važećom ličnom kartom, a koji se prethodno nisu prijavili, a žele da dobiju dopunsku novčanu pomoć u iznosu od 20 evra u dinarskoj protivvrednosti mogu da se prijave na adresi portala Uprave za trezor, idp.trezor.gov.rs.

Za ovu pomoć mogu da se prijave i oni koji su u međuvremenu stekli pravo na pomoć, bilo da su postali punoletni ili dobili državljanstvo, prebivalište i ličnu kartu.

Prijava za dodatnu novčanu pomoć od 20 evra trajaće od 15. do 30. novembra.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


„Nakon unošenja ličnih podataka biće im zavedena prijava čiji će status moći da provere na navedenom portalu. Nakon obrade prijave, prijavljeni građani će iznos dopunske novčane pomoći moći da podignu sa svog ili namenskog računa“, objasnio je ministar finansija.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
državna pomoć državna pomoć 2021 uprava za trezor prijava za državnu pomoć

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana