Tekst objavljen: 07.08.2016 17:26        


Odgovornost je brinuti o prirodi, brinuti i o sebi na pravi način, kao i brinuti o drugima. Velikom broju građana, domaćih preduzeća i poljoprivrednika smo svojim stručnim preporukama i povoljnim kreditnim linijama omogućili da kroz ulaganja u energetski efikasna rešenja racionalizuju svoju potrošnju energije, povećaju komfor života i svoje poslovanje učine konkurentnijim.

Kako biti društveno odgovoran

Svaka institucija, kroz ODGOVORNO PONAŠANJE I POSLOVANJE može da utiče na ponašanje građana i njihovu svest. Odgovornost je i gajiti kulturu štednje umesto kulture potrošnje. Ukoliko se zajedničkim snagama trudimo da uradimo više za građane, bilo u oblasti male ili srednje privrede, preduzetništva, poljoprivrede, verujemo da možemo da doprinesemo i podizanju svesti svakog pojedinca o odgovornom ponašanju prema sebi, i svojoj okolini. Mnogi su se uključili u akciju pomoći i donacija prilikom poplava koje su došle iznenadno.

Iako voda se povukla, pomoć oštećenom stanovništvu je još uvek neophodna. Mnogi su ostali bez domova a u međuvremenu i bez podrške. Naš pristup u ovoj situaciji jeste odgovoran i prilagođen situaciji u skladu sa problemima sa kojima se stanovništvo u ovim oblastima svaki dan suočava.

POSTUPAMO PAŽLJIVO, ali da bismo to postigli, u stalnom smo kontaktu sa nadležnim organima – Kriznim štabovima opština koje su poplavljene, Crvenim krstom ili direktno sa Opštinskim organima. Pri svemu tome treba da vodimo računa da budemo krajnje odgovorni i prema svojim klijentima na način da reprograme obaveza nudimo onim klijentima kojima je to neophodno, ali i na način da ti REPROGRAMI ZAISTA MOGU DA POMOGNU da se prevaziđu problemi.

Napominjemo da su ProCredit banke regiona osnovale fond od 600.000 EUR ZA POMOĆ POPLAVLJENIM PODRUČJIMA. Reč je o inicijativi pod nazivom „Podrška susedima“, a u koju se, osim svih šest ProCredit banaka u zemljama našeg regiona, uključilo i mnogo njihovih zaposlenih kako pomaganjem na terenu tako i svojim pojedinačnim donacijama. Odgovornost je pojedinačno u svakom od nas. Smatramo da se odgovornost pokazuje na delu a istrajnost u konstantnoj pomoći.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
klijenti banke kredit procredit banke banka procredit društvena odgovornost

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana