Tekst objavljen: 17.10.2018 14:40        


Najviše novca trošimo tokom praznične sezone koja u Srbiji počinje u novembru i traje sve do kraja januara, pokazuju višegodišnja istraživanja. Glavni razlog za povećanu potrošnju nisu samo pokloni za porodicu i prijatelje, slavske trpeze i novogodišnja putovanja, već i brojni popusti koji se tradicionalno nude skoro na sve.

Kako obezbediti dovoljno novca za praznike?

Za sve one koji misle da im novčanik neće biti dovoljno dubok za sve praznične želje finansijski stručnjaci imaju nekoliko saveta. Prvi je da već sada jasno odrede sa koliko novca raspolažu, kao i da naprave plan potrošnje u koji će biti uračunati svi troškovi koji se ne mogu izbeći – mesečni računi i rate kredita, na primer.

Ukoliko računica pokaže da obaveze neće moći da budu izmirene, jedno od rešenja je refinansirajući kredit kojim će dosadašnja dugovanja biti pokrivena, i koji će obezbediti dodatni keš za sve praznične troškove. Eurobanka svojim klijentima nudi način da sa svim svojim obavezama brzo i lako izađu na kraj.

Keš kredit u iznosu od najviše 700.000 dinara, koji se odobrava bez obzira na visinu zarade omogućava i refinansiranje kreditnih obaveza, i dodatni keš. U sklopu ove ponude odobravaju se i drugi iznosi kredita koji odgovaraju potrebama i mogućnostima klijenata, uz fiksnu mesečnu ratu tokom tri godine perioda otplate.

Za kredit mogu da se prijavi svi koji su stalno zaposleni, uključujući i one sa minimalnom zaradom. Za veće iznose predviđeni su još povoljniji uslovi. Ovakav keš kredit može se iskoristiti i za rešavanje krupnijih životnih pitanja poput kupovine automobila, putovanja tokom zimskih praznika, ali i za obnavljanje nameštaja ili bele tehnike po prazničnim popustima.

Dobra računica uz malu pomoć iz banke tako će omogućiti da sve praznične želje budu ispunjene, da dugovi ostanu pod kontrolom, ali i da ostane novca i za poneko praznično iznenađenje.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
dinarski kredit novac eurobanka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana