Tekst objavljen: 18.01.2022 14:15        


Tokom praznika je uobičajeno da se ljudi opuste, ali i da prekomerno troše. Iza nas je upravo takav period, a pred nama je još januarskih dana koje treba uklopiti u kućni budžet i pri tome ostvariti još po koju želju u prazničnom raspoloženju

Keš kredit Addiko banke sa najnižom kamatnom stopom na tržištu  - svega 0,01%


Ovaj mesec uvek izgleda duži od ostalih i svake godine pred nas postavlja nove izazove. Addiko banka, negujući partnerski odnos sa klijentima, u pravom trenutku nudi najpovoljnije rešenje za sve nove klijente koji imaju potrebu za dodatnim iznosom gotovine a imaju dilemu za koji kredit da se opredele. Gotovo bez kamatne stope, bez obaveze prenosa zarade ili penzije i bez skrivenih troškova, u periodu od 17. januara do 11. februara, na raspolaganju je keš kredit u iznosu od 30.000 do 100.000 dinara, sa periodom otplate na godinu dana.

Svi novi klijenti koji podnesu zahtev u navedenom periodu dobiće najnižu moguću kamatnu stopu u Addiko banci, od 0,01 odsto, kao i besplatne usluge održavanja kredita i tekućeg računa. Na primer, za iznos kredita od 100.000 dinara, posle 12 meseci, klijent vraća banci samo 100.006 dinara.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


- Addiko banka prati potrebe klijenata i kroz različite promotivne akcije za kredite nudi povoljnije uslove za sve građane koji žele dodatna sredstva kako bi realizovali svoje planove ili prevazišli izvesne finansijski izazovne periode. Ova ponuda je namenjena svim novim klijentima koji žele keš kredit po najpovoljnijim uslovima na tržištu, uz kamatnu stopu od 0,01 odsto, za iznose od 30.000 do 100.000 dinara, sa rokom otplate od 12 meseci i bez skrivenih troškova. Ponuda deluje skoro neverovatno, ali mi želimo da Novu godinu započnemo na taj način. Verujemo da ćemo mnogima rešiti dilemu izbora najpovoljnijeg kredita i da produžavamo dobro raspoloženje koje nam je svima potrebno na još jednom novom početku - izjavio je Vojislav Lazarević, predsednik Izvršnog odbora Addiko banke.

Addiko banka, kao pionir u digitalizaciji bankarskih usluga, uobičajeno pruža mogućnost da se za keš kredit zahtev podnese onlajn, bez odlaska u banku. Pored brze i bezbedne opcije podnošenja zahteva putem sajta banke, klijentima je za kredit sa najnižom kamatnom stopom od 0,01 odsto na raspolaganju i tradicionalni odlazak u najbližu ekspozituru.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
ponuda kredita pr sadržaj krediti akcijska ponuda Addiko banka Vojislav Lazarević

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana