Tekst objavljen: 06.09.2013 10:00        


Naselje koje je gostilo mlade svetske sportiste posle četiri godine još traži nove stanare. Od gotovo 1.900 stanova, koliko ih ima u Bloku 67, i dalje je prazno oko deset odsto. Uprava Belvila kaže da je ovo leto bilo izrazito uspešno kada je prodaja nekretnina u ovom novobeogradskom delu u pitanju.

Ko kupuje stanove: Belvil za keš pazarila dijaspora

Kvadrate, koji staju od 1.550 evra, u poslednje vreme najviše su pazarili naši ljudi koji žive u inostranstvu.

Žitelji Belvila uskoro će dobiti i ultramoderni vrtić u sklopu svog naselja. Ovo će biti najsavremenije obdanište u Beogradu, sa centralnim video-nadzorom, kompjuterizovanim sistemima ventilacije i klimatizacije, uz korišćenje solarnih panela postavljenih na krovu.
Neke od 9.000 učesnika letnje Univerzijade 2009. godine u prestonici, sada je u Belvilu zamenilo oko 3.500 stanara, koji su pazarili stanove u ovom naselju.

- Ceo blok je zaživeo, pogotovo ovog leta kada smo imali veliki broj kupaca koji su stanove platili gotovinom - kaže Miloš Stanojević, prvi čovek Belvila.

- Prodali smo 1.700 stanova, a iznajmljeno je 250 prodajnih objekata. Ostalo je još 25 odsto praznih lokala. Na prvim spratovima su stanovi dvostruke namene, pa su tu mahom smeštene firme, poput advokatskih i drugih administrativnih kancelarija.

Najmanji stanovi koji su preostali imaju 41 kvadrat, dok je kvadratura najprostranijih koji su i dalje na berzi nekretnina - 125.

Prema rečima Stanojevića, građani koji se odluče da se usele u Blok 67, u svom naselju imaju gotovo sve - banke, auto-kuću i Dom zdravlja. Prostor je opremljen i sa 150 kamera, a imamo i obezbeđenje. Non-stop radi i kol-centar.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana