Tekst objavljen: 16.09.2016 15:00        


Komercijalna banka je od danas uvela novu, savremenu i jedinstvenu uslugu slanja novca - KOMeKEŠ, koja klijentima omogućava slanje novca putem mBank aplikacije na mobilnom telefonu, a podizanje novca na bankomatima Komercijalne banke.

KOMeKEŠ - nova usluga slanja novca Komercijalne banke

Najveća prednost usluge je da primalac novca može da bude bilo ko, nije neophodno da ima račun u bilo kojoj banci, već je samo potrebno da poseduje mobilni telefon, saopšteno je iz Komercijalne banke.

Poslati novac je odmah dostupan primaocu, na bilo kom od brojnih Kombank bankomata i može se podići tokom narednih 48 sati. Usluga je dostupna i vikendom, 24 časa, sedam dana u nedelji.

Uz pomoć nove usluge Komercijalne banke, pošiljalac novca kroz mBank aplikaciju na mobilnom telefonu, bira iz imenika osobu (ili unosi broj telefona) kojoj želi da pošalje novac i unosi željeni iznos za slanje.

Osoba kojoj je novac poslat, dobija dva sigurnosna koda na svom telefonu - jedan od Komercijalne banke, drugi od pošiljaoca, koje unosi nakon odabira opcije KOMeKEŠ na ekranu bankomata.

Kada primalac podigne gotovinu, pošiljalac dobija SMS poruku od Komercijalne banke sa obaveštenjem da je novac podignut.

Novu uslugu brzog i jednostavnog slanja novca, mogu koristiti klijenti Komercijalne banke korisnici mBank aplikacije. Usluga je trenutno dostupna na Android uređajima, a uskoro će biti i na iOS platformi, navodi se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
komekeš Komercijalna banka mBanking aplikacija slanje novca

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana