Tekst objavljen: 15.04.2017 13:09        


Za uspešno poslovanje u okviru MICE segmenta, neophodni su kvalitetni sadržaji kao što su kongresni i „event“ kapaciteti, odlična tehnička opremljenost, te kvalitetan ketering, profesionalna usluga i stručno osoblje, ali i maksimalna fleksibilnost i spremnost domaćina da izađe u susret svakom zahtevu klijenta. Čini se, da su upravo ove karakteristike nešto po čemu se izdvojio Kopaonik, koji je pored letnje i zimske destinacije u samom vrhu pri izboru za organizaciju poslovnih skupova.

Kopaonik-Omiljena destinacija za organitatore događaja

Ono što posebno izdvaja MK Mountain Resort je kompaktnost i dostupnost svih potrebnih sadržaja i mogućnost smeštaja učesnika na jednom mestu, uz korišćenje pogodnosti koje nudi okruženje u središtu Nacionalog parka, na 1770 m nadmorske visine.

Kongresni centar MK Mountain Resorta

-9 kongresnih i konferencijskih sala od 50 do 1200 učesnika
-Više od 3000 m2 kongresnog prostora
-Novootvoreni kongresni centar u hotelu Grand
-Svi sadržaji na jednom mestu
-Smeštajni kapacitet preko 1200 ležajeva
-Mogućnost organizovanja svih vrsta skupova
-Najsavrmenija tehnička oprema
-Mogućnost postavke automobile u zatvorenom prostoru
-Besplatan parking
-WiFi besplatan i dostupan u celom hotelu


Značajnu komparativnu prednost na kongresnom tržištu omogućava im i činjenica da su oni jedini kontakt klijentu za realizaciju kompletnog događaja na Kopaoniku. 

MK Mountain Resort je samo tokom prošle godine uložio blizu 1.5 milion evra u izgradnju novog kongresnog centra u hotelu Grand, a koji trenutno važi za jedan od najboljih i najmodernijih u zemlji i koji je dao novo lice kongresnog turizma na Kopaoniku.

Za kratko vreme od otvaranja, kongresni centar bio je domaćin nekih od najznačajnijih kongresa, konferencija, simpozijum i drugih skupova u zemlji i regionu. Samo tokom prošle godine organizovano je više od 250 događaja, a neki od najznačajnijih su bili: Biznis Forum, YU Info Konferencija, 65.

Simpozijum farmaceuta Srbije, Kopaonička škola prirodnog prava, Simpozijum Instituta za primenu nauke u poljoprivredi, Regionalni skup revizorske kuće Deloitte, savetovanje stečajnih upravnika i slično.
Gostima su, pored velikog izbora sadržaja u samom hotelu, na raspolaganju i izvanredne mogućnosti koje prirodno okruženje Nacionalnog parka nudi, zbog čega je najveći adut MK Resort-a mogućnost da izađu u susret gotovo svakom zahtevu klijenta. Sportske, adrenalinske, zabavne i rekretaivne aktivnosti koje će upotpuniti svaki korporativni skup:
· Grupni sportovi - košarska, odbojka, mali fudbal, kuglanje, squash i stoni tenis…
· Aktivan odmor u prirodi - panoramska vožnja žičarom, Bob na šinama, ZIP LINE, tubing, Safari ture, planinski biciklizam, pešačke ture, jahanje, streličarstvo, orijentiring…
· Adrenalinske ture - rafting, paraglajding, off road vožnje džipovima i kvadovima, kanjonig, alpinizam
· Vinska tura
· Izlet do manastira Studenica
· Piknik na odabranim lokalitetima na Kopaoniku


Takođe, brojne kompanije odabrale su Kopaonik za svoj teambuilding, među kojima su Bambi, Knjaz Miloš, Loreal, Avon, Oriflame, Herbalife i mnoge druge. Uz to, brojne farmaceutske kuće organizovale su svoj ”cycle meeting” poput Hemofarma, Pfizera, Actavisa i Alvogena.

Novi kongresni centar hotela Grand predstavlja prestižni prostor koji omogućava visoko profesionalno organizovanje kongresa, konferencija, simpozijuma, seminara, tim buildinga, korporativnih svečanosti i sličnih događaja.

Savremene sale i oprema, kao i fleksibilnost prostora doprinose mogućnosti održavanja najrazličitijih skupova. Spa & wellness centar, otvoreni i zatvoreni bazen, barovi i restorani, kuglana sa 8 traka, fitness centar, sportski tereni na otvorenom, kao i multifunkcionalna sportska sala, samo su deo usluga koje MK Mountain resort pruža svojim gostima.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
poslovni skupovi kopaonik MK Mountain biznis forum hotel

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana