Tekst objavljen: 28.01.2017 13:00        


Sakupljanje računa za Nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi“ je već počelo, a  adresirane koverte se nalaze na šalterima Pošte Srbije.

Koverte za nagradnu igru besplatne, ali se slanje plaća

Veliki broj čitalaca finansijskog portala Kamatica se obratilo redakciji usled neprijatnog iznenađenja koje su doživeli na šalterima Pošte kada su želeli da preuzmu koverte za slanje fiskalnih isečaka.

Kako je većina građana Srbije shvatila da je i pored koverti i slanje besplatno, neprijatno su se iznenadili informacijom službenika Pošte kada su im za izdavanje koverte naplatili markice.

Povodom ovog smo odgovor potražili na sajtu Ministarstva finansija , gde je objavljeno: „Fiskalni računi i slipovi dostavljaju se u besplatnim kovertama Pošte Srbije na kojima će već biti odštampan poštanski fah na koji treba poslati kovertu. Građani treba samo da popune lične podatke – ime i prezime, adresu stanovanja, lični broj i kontakt telefon.“, ali u samom saopštenju se ne pominje da je slanje besplatno.

Prilikom preuzimanja koverte koje su namenjene nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, neophodno je da po izdatoj koverti Pošta Srbije naplati markicu koja iznosi 23 RSD, jer na samoj koverti i ne stoji da je poštarina plaćena pa samim tim se markica plaća kao naknada za usluge Pošte.

Skupljanje računa je započeto, a sa slanjem sačekajte do 1. februara.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    pistalo 29.01.2017 11:09

    Na ti kume jaje.Jos jedna od bezbroj prevara lakovernog naroda.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
siva ekonomija ministarstvo finansija fiskalni isečak nagradna igra Uzmi račun i pobedi

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana