Tekst objavljen: 22.12.2017 15:57        


U novogodišnjoj ponudi Telenor banke, korisnicima je na raspolaganju povoljan keš kredit bez dodatnih troškova. Oni koji budu podneli zahtev za keš kredit u decembru ove i januaru naredne godine, po odobrenju kredita ukoliko žele dobijaju i kreditnu karticu sa 30.000 dinara, bez troškova održavanja do kraja 2018. godine.

Kreditna kartica bez troškova održavanja uz keš kredit

„Uvrstili smo objedinjenu ponudu gotovinskog kredita i kreditne kartice da bismo našim korisnicima omogućili još fleksibilnije planiranje budžeta i upravljanje ličnim finansijama. Proces odobrenja kredita pojednostavili smo da traje manje od 24 sata. Paralelno, korisnici kreditne kartice mogu da podele transakcije na mesečne rate, nakon izvršenog plaćanja kroz mobilnu aplikaciju, što je jedinstvena usluga na našem tržištu,“ kaže Miloš Polovina, član IO Telenor banke.

Telenor banka dodatno je olakšala i pojednostavila proces odobrenja keš kredita i kreditne kartice, a neophodna dokumentacija dostavlja se samo jednom za oba proizvoda nakon odobrenja kredita, prilikom potpisivanja ugovora.Zahtev za keš kredit podnosi se putem internet aplikacije, a mogu da ga podnesu svi korisnici koji su ponoletni, imaju otvoren račun u Telenor banci i prijavu stalnog boravka na teritoriji Republike Srbije, tj. status rezidenta.

Uz kreditnu karticu bez troškova održavanja do kraja 2018. godine, korisnici mogu podeliti na rate sve transakcije izvršene karticom na internetu, u prodavnicama ili na bankomatima u iznosu većem od 2.000 dinara.

Takođe sami mogu odabrati na koliko meseci žele da rasporede plaćanje, dok je maksimalan broj rata 12. Za više informacija posetite internet stranu Telenor banke.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
telenor banka keš krediti kreditna kartica

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana