Tekst objavljen: 24.12.2020 15:05        


Trgovinski lanac Lidl povlači sa tržišta pastu od susama zbog prevelike količine sredstava za zaštitu bilja koji su pronađeni u njoj, a kupce je o tome obavestio i putem svog sajta

Lidl povukao pastu zbog previše pesticida, evo šta da uradite ako ste je kupili

"Obaveštavamo vas o povlačenju proizvoda „1001 delights susam pasta, 120 grama“ proizvođača WEIAND Gmbh. Razlog povlačenja je što proizvod nije u skladu sa uredbom Evropske unije 396/2005 i pravilnikom Republike Srbije, Pravilnikom o maksimalno dozvoljenim količinama ostataka sredstava za zaštitu bilja u hrani i hrani za životinje ( Službeni glasnik RS, br. 132/20), jer je utvrđena povećana količina etilen oksida“, navodi se u obaveštenju.

Iz tih ražloga, piše dalje u obaveštenju, ukoliko ste kupili ovaj proizvod sa rokovoma upotrebe mart 2022. i jun 2022. pozivamo vas da proizvod vratite u bilo koju našu prodavnicu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Navodi se takođe da će novac biti vraćen i bez dostavljenog računa.

Obaveštenje se odnosi isključivo na proizvod "1001 delights susam pasta, 120 grama" sa rokovima upotrebe mart 2022. i jun.2022. proizvođača WEIAND GmbH a ne na druge proizvode ovog proizvođača, koji se prodaju u Lidlu Srbija kao ni na proizvode drugih proizvođača.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
pasta lidl povučena pasta pasta od susama vraćanje bez računa lidl

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana