Tekst objavljen: 01.06.2020 11:55        


Agencija za osiguranje depozita (AOD) oglasila je javnu prodaju 20 nekretnina banaka koje su u stečaju, ukupne procenjene vrednosti veće od 4,2 miliona evra

Na prodaju 20 nekretnina banaka u stečaju

U dokumentciji objavljenoj na sajtu na javnu licitaciju je ponuđena imovina Privredne banke, Nove agrobanke i Jugobanke.

Najvrednija nekretnina čija prodaja je oglašena je ivanjički Hotel "Park", koji se i dalje nalazi u vlasništvu Nove agrobanke, a čija je vrednost procenjena na 1,88 miliona evra.

Potencijalni učesnici u licitaciji za ovu nekretninu trebaju da izdvoje preko 281 hiljada evra za depozit, kao i novac za otkup konkursne dokumentacije.

Otkup prоdајnе dоkumеntаciје mоguć је dо 5. juna 2020. gоdinе.Privredna banka prodaje 11 nekretnina, od kojih se šest nalazi u Beogradu, a po jedna nepokretnost nalazi se u Sremskoj Mitrovici, Požarevcu, Novom Sadu, Valjevu i Gornjem Milanovcu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Na prodaju je ponuđeno i šest parcela poljoprivrednog i šumskog zemljišta u Lipnici, opština Loznica.

Kao najvredniji iz portfolia ove banke ogašen je poslovni prostor od 106 kvadrata u Krušedolskoj ulici, čija vrednost se procenjuje na nešto više od 483 hiljade evra.

Rok za podnošenje ponuda za delove ove javne licitacije ističe 24. juna.Agencija kao stečajni upravnik Jugobanke prodaje jedno garažno mesto u beogradskoj Ulici Rige od Fere za ne manje od 44.000 evra, kao i stan od 115 kvadrata u Bečićima za minimalno 133.251 evro.

Ponude za dve navedene nekretnine trebaju da se podnesu do 5. juna 2020. godine.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
banke imovina banke banke u stečaju prodaja imovine Privredna banka Beograd nova agrobanka Jugobanka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana