Tekst objavljen: 02.11.2018 9:21        


Klijenti Vojvođanske banke koji u periodu od 1. novembra do 31. decembra 2018, budu plaćali Visa kreditnim karticama ili Mastercard Gold kreditnom karticom, iznose preko 2.000 dinara, automatski postaju učesnici nagradnog takmičenja i imaju šansu da osvoje Ford fiestu ili brojne druge vredne nagrade.

Nagradna Fiesta može da počne!

Sve transakcije kupovine u Srbiji i inostranstvu kao i putem interneta i bez obzira na model otplate, koji može biti revolving ili podela na rate, učestvuju u nagradnom takmičenju.

Veći broj plaćanja daje Vam veću šansu da osvojite jednu od glavnih nagrada.

Prva nagrada je Ford fiesta, druga nagrada je vaučer u vrednosti od 3.000 evra za opremanje stana, treća nagrada je vaučer od 2.500 evra za putovanje po izboru, a još sto vlasnika ovih kartica, imaće priliku da osvoje vaučere za kupovinu u supermarketima u vrednosti od 10.000 dinara.

Imena srećnih dobitnika biće objavljena na sajtu Vojvođanske banke 15.1.2019. Više informacija o nagradnom takmičenju i pravila istog možete poročitati ovde.

Plaćajte Visa kreditnim karticama i Mastercard Gold kreditnom karticom Vojvođanske banke i budite baš Vi dobitnik neke od brojnih nagrada.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
banka banka vojvođanska fiesta

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana