Tekst objavljen: 27.01.2023 16:10        


Sex.com je ponovo zvanično oglašen na prodaju. Ranije je ovaj internet domen prodat za 13 miliona dolara 2013. godine, a početna cena danas je ravno 20 miliona dolara

Najskuplji internet domen na svetu se ponovo prodaje


- Sex.com je jedno od najvrednijih i najprepoznatljivijih imena domena na svetu, i mi smo oduševljeni što možemo da ga ponudimo na prodaju onom koji nudi najveću ponudu, rekao je Elnaz Gerami, CMO za Digital Nomad, u izjavi.

„Nakon našeg nedavnog ponovnog pokretanja kao inovativne mešavine popularnih društvenih platformi, videli smo veliki priliv novih kreatora koji su iskoristili naših 1,5 miliona jedinstvenih posetilaca dnevno. Kao rezultat toga, istaknute strane su dale ponudu za ime domena. Iz tog razloga , odlučili smo da ga stavimo na aukciju. Radujemo se što ćemo videti ko će biti sledeći vlasnik brenda sex.com."

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Ovo je retka prilika za svakog pojedinca, preduzeće ili brend da poseduje deo internet istorije. Ikonični domen je prva platforma koja zahteva ličnu identifikaciju za uključivanje kreatora. To ga čini jednom od najbezbednijih i najcenjenijih veb lokacija u industriji.

Proces nadmetanja će početi odmah i biće sproveden putem privatne aukcije zapečaćenih ponuda.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
najskuplji internet domen internet internet domen prodaja

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana