Tekst objavljen: 04.09.2016 10:02        


Zašto se činjenica da žene čine 60 odsto stanovništva sa visokim stepenom obrazovanja ne oslikava na njihove pozicije u poslu - na to pitanje kao i na ono o razlikama između ženskog i muškog stila rukovođenja, odgovor će pokušati da daju stručnjaci iz oblasti ljudskih resursa, na najvećoj HR konferenciji "Art of HR2" koja će biti održana 20-21. oktobra u Beogradu. 

Najveća HR konferencija u Beogradu - žene u biznisu

U sklopu konferencije, koja će okupiti HR stručnjake najvećih multinacionalnih kompanija, a u organizaciji Cotrugli Business School, biće održana panel diskusija na temu: "Žene na rukovodećim pozicijama".

Biće razmatrana i pitanja poput - koje su prepreke pa je manje žena nego muškaraca na vodećim pozicijama, važnost uspostavljanja balansa u ličnom i profesionalnom životu, te o efektima materinstva na karijeru...

Među predavačima na panelu su savetnik generalnog direktora za razvoj tržišta rada i ljudskih resursa - CEA Nataša Novaković, direktor Podravke Zvonimir Mršić i Senior Vice President HR u istoj kompaniji Jasenka Maltarić Dujnić, direktorka Tanjuga Branka Đukić, zatim HR Vice President - MOL Groupe Zdravka Demeter Bubalo, HR direktorka NIS-a Nataša Stamenković.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    Rajacic Tatjana 30.08.2016 9:49

    Kada gdje i u koliko sati je konferencija? Koji su uslovi ucestvovanja?

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
HR konferencija konferencija žene posao Beograd kompanija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana