EUR 117,58 USD 100,36 CHF 109,08

Kursna lista


Zvanični kurs Evra za dan 13.08.20. :: 117.5934 rsd

Tekst objavljen: 08.09.2018 9:59        


Ukoliko tražite novi posao ili svoje prvo radno iskustvo, šansu za to moći ćete da potražite na devetom regionalnom online Sajmu zapošljavanja i obrazovanja "Virtuelni dani karijera i znanja 2018.".

Najveći regionalni sajam zapošljavanja stiže u oktobru

Deveti regionalni sajam zapošljavanja i obrazovanja „Virtuelni dani karijera i znanja 2018.“, ove godine biće održan od 3. do 10. oktobra, na adresi http://dankarijera.com/RS/ . Kao i prethodnih godina, sajam se realizuje u saradnji sajta Poslovi.infostud.com, sajta Moj-posao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Ove godine, uz standardno veliki broj oglašenih mesta na sajmu, sve kompanije i oglasi će biti grupisani u pet tematskih kapsula, HoReCa, ICT, Obrazovanje, Trgovina/Prodaja i Finansije/Bankarstvo. Tako će kandidati lakše pronalaziti oglase iz određenih oblasti koje im odgovaraju, a osim mogućnosti konkurisanja, na raspolaganju će im, između ostalog, biti i live chat sa poslodavcima koji su im interesantni. Prijave poslodavaca su još uvek u toku i sve kompanije se dobrodošle da se priključe u potrazi za kandidatima.

Na ovogodišnjem regionalnom online sajmu zapošljavanja, kada je Srbija u pitanju, radnike će tražiti Strabag, Ubisoft, Ernst & Young, Mitto, Erste banka, Milšped, Deichmann, Joorney, Brainjocks, Native camp, efront, Miticon, Infostud, Metro Cash & Carry, Adria Media Group, Groundlink, BENU apoteka, Learn Upon, Ardgah, Delhaize, dok će Addiko banka radnike tražiti u celom regionu.

Pored potrage za poslom, svi posetioci će imati mogućnost da bolje upoznaju poslodavce i direktno komuniciraju sa predstavnicima kompanija. Takođe, za sve programere iz regiona, tu je Virtuelni Hakaton nakon kog najbolje očekuju vredne nagrade.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
oglasi za posao sajam zapošljavanja posao infostud zapošljavanje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana