Tekst objavljen: 08.09.2018 9:59        


Ukoliko tražite novi posao ili svoje prvo radno iskustvo, šansu za to moći ćete da potražite na devetom regionalnom online Sajmu zapošljavanja i obrazovanja "Virtuelni dani karijera i znanja 2018.".

Najveći regionalni sajam zapošljavanja stiže u oktobru

Deveti regionalni sajam zapošljavanja i obrazovanja „Virtuelni dani karijera i znanja 2018.“, ove godine biće održan od 3. do 10. oktobra, na adresi http://dankarijera.com/RS/ . Kao i prethodnih godina, sajam se realizuje u saradnji sajta Poslovi.infostud.com, sajta Moj-posao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Ove godine, uz standardno veliki broj oglašenih mesta na sajmu, sve kompanije i oglasi će biti grupisani u pet tematskih kapsula, HoReCa, ICT, Obrazovanje, Trgovina/Prodaja i Finansije/Bankarstvo. Tako će kandidati lakše pronalaziti oglase iz određenih oblasti koje im odgovaraju, a osim mogućnosti konkurisanja, na raspolaganju će im, između ostalog, biti i live chat sa poslodavcima koji su im interesantni. Prijave poslodavaca su još uvek u toku i sve kompanije se dobrodošle da se priključe u potrazi za kandidatima.

Na ovogodišnjem regionalnom online sajmu zapošljavanja, kada je Srbija u pitanju, radnike će tražiti Strabag, Ubisoft, Ernst & Young, Mitto, Erste banka, Milšped, Deichmann, Joorney, Brainjocks, Native camp, efront, Miticon, Infostud, Metro Cash & Carry, Adria Media Group, Groundlink, BENU apoteka, Learn Upon, Ardgah, Delhaize, dok će Addiko banka radnike tražiti u celom regionu.

Pored potrage za poslom, svi posetioci će imati mogućnost da bolje upoznaju poslodavce i direktno komuniciraju sa predstavnicima kompanija. Takođe, za sve programere iz regiona, tu je Virtuelni Hakaton nakon kog najbolje očekuju vredne nagrade.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
oglasi za posao sajam zapošljavanja posao infostud zapošljavanje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana