Tekst objavljen: 17.10.2019 12:40        


Nakon što su mnoge Nišlije negodovale što će se putarine, posle postavljanja novih naplatnih rampi, naplaćivati na ulazima u grad, gradonačelnik Niša Darka Bulatovića najavljuje da će vozači auto-put oko grada moći besplatno da koriste uz specijalne kartice

Nišlije dobijaju kartice za besplatan prolazak naplatnih rampi

Sve Nišlije koje imaju automobile imaće pravo na kartice, a kako kaže gradonačelnik, neće plaćati njihovu izradu i dobiće ih na kućnu adresu.

Besplatno će prolaziti oni koji uđu ili izađu kod malčanske, matejevačke i komrenske petlje (Niš sever), kao i ispod Kazneno-popravnog zavoda (Niš jug).

Na naplatnoj rampi Nais ima 11 propusnih kanala, novim režimom na svim petljama oko Niša imaćemo 16 propusnih kanala koji će omogućiti i brži protok saobraćaja i izlazak na auto-put i bržu komunikaciju - ispričao je Bulatović.

Konkurisanje i preuzimanje biće besplatno, najavio je Bulatović, a o proceduri će Nišlije moći da se informišu u narednim danima, na sajtovima Grada i Puteva Srbije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Nove naplatne rampe, prema ranijim navamaPuteva Srbije, trebalo bi da budu spremne za otvaranje do 1. novembra. Kada one budu počele da rade, biće uklonjene naplatne rampe Nais i Doljevac.

Podsetimo, novi punktovi za naplatu na ulazima u Niš se uveliko grade, a iz Puteva Srbijesu najavili da će biti spremne u novembru. Nišlije su u anketi Južnih vesti ocenilie da su one štetne za vozače, jer će stvarati saobraćajne gužve i iziskivati dodatne troškove za one koji bi od jednog do drugog kraja grada da, kao i do sada, odu auto-putem.

U komentarima je upravo bilo predloga da se uvedu besplatne kartice za vozače iz Niša.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
putarine nove naplatne rampe kartice za putarinu naplatna rampa

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana