Zvanični kurs Evra za dan 06.12.21. :: 117.5781 rsd
Tekst objavljen: 21.01.2019 15:20        


Sberbank Srbija 2019. godinu počela je s još jednom novinom za klijente – novom, modernom ekspoziturom u Beogradu, na ekskluzivnoj lokaciji u ulici Starine Novaka 25. Prateći zahteve tržišta i idući u korak s najsavremenijim bankarskim trendovima, Sberbank Srbija u novoj ekspozituri ponudiće klijentima nove usluge koje će im uštedeti i vreme i novac.

Nova Sberbank ekspozitura u novoj 2019. godini

„Ponosni smo što ostvarili još jedan cilj i 2019. godinu započeli u još funkcionalnijem prostoru koji će našim mnogobrojnim klijentima pružiti preko potreban komfor i olakšati njihove svakodnevne bankarske transakcije. Ono što posebno želim da istaknem je unapređena Zona 24/7 u okviru koje smo našim klijentima pružili mogućnost da sami, kad god njima odgovara, obave neophodne transakcije. Pored toga, svesni činjenice da je rešavanje stambenog pitanja jedno od najvažnijih koraka u životu svakog čoveka, klijentima je na raspolaganju savetnik upravo za ovu vrstu kredita koji će im pružiti sve neophodne informacije i rešiti eventualne neodumice. Naravno, naši savetnici sve zainteresovane uputiće i u prednosti drugih štednih i kreditnih proizvoda“, rekao je Miodrag Stojanović, direktor sektora prodaje i distribucije u Sberbanci.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

U novoj ekspozituri u Starine Novaka, u okviru Zone 24/7 svi klijenti moći će da na Sberbank bankomatima, u svakom momentu, podignu novac bilo da se radi o dinarima ili evrima. Takođe, na ovim bakomatima, klijenti mogu da uplate novac u domaćoj valuti na svoj račun, dok pravna lica mogu da izvrše uplatu pazara. Sve ove transakcije dostupne su 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Ono što je bitno napomenuti je da će u narednom periodu, na bankomatima nove ekspoziture, biće omogućeno i plaćanje računa, što je još jedna od funkcionalnosti koja će klijentima dodatno olakšati svakodnevne bankarske transakcije.

Sberbank Srbija, od strane klijenata prepoznata je kao moderna banka koja neprestano ulaže u razvoj svojih proizvoda i usluga. Tokom 2019. godine, u planu je lansiranje brojnih noviteta na polju digitalizacije koji će dodatno unaprediti korisničko iskustvo Sberbank klijenata.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Sberbanka Ekspobanka nova ekspozitra banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana