Tekst objavljen: 16.04.2016 16:00        


Veliki Beogradski sajam zapošljavanja biće održan i praksi biće održan u ponedeljak, 18. aprila u Domu omladine Beograda, koji će okupiti 80 firme sa ponudama za slobodne poslove za više od 2.000 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija. 

NSZ:Veliki beogradski sajam zapošljavanja, 18. aprila

Kako je saopstila Nacionalna služba za zapošljavanje, Sajam će biti otvoren od 10 do 16 sati.
U ponudi će, kako se navodi, biti poslovi menadžera prodaje, operatera na računaru, prevodioca za engleski i italijanski jezik, profesora, proizvodnih radnika, hranitelja, radnika obezbedjenja, vozača, inženjera, prodavaca, pica-majstora, savetnika za osiguranje, mesara, kasira, magacionera, medicinskih sestara i lekara specijalista, baštovana, programera, šivača, vaspitača, pravnika, auto-električara, auto-mehaničara, konobara, kuvara, higijeničara, građevinskih radnika, armirača, tesara, turizmologa...

Neke od kompanija koje će se predstaviti su i Vulkan izdavaštvo, Er Srbija Ketering, Frikom, Hleb i kifle, Deleze Srbija, Cepter Internešnal, Ernst || Jang, Geosonda i Kopaonik, dok će 4 firme ponuditi i profesionalno usavršavanje kroz stručnu praksu - za 45 nezaposlenih mladih.

Svi koji su u potrazi za poslom imaće priliku da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave se i predaju svoje radne biografije (CV).

Na štandu Nacionalne službe moći će da se dobiju informacije o aktuelnim programima za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena i pomoć u pisanju radne biografije (CV).

U okviru sajma u 12 sati će biti organizovana radionica ĆInformacijom do cilja, na kojoj će institucije, članice Saveta za zapošljavanje grada Beograda, prezentovati mere i aktivnosti koje će sprovoditi u ovoj godini u cilju podsticanja zapošljavanja i razvoja privrede.

Organizatori Beogradskog sajma zapošljavanja i praksi su gradski Sekretarijat za privredu, beogradska filijala NSZ, Privredna komora Beograda i Dom omladine Beograda.

Zvanično otvaranje sajma je u 11 sati, kada će se prisutnima obratiti predstavnici partnerskih institucija, organizatora manifestacije: gradonačelnik Beograda Siniša Mali, direktor NSZ Zoran Martinović, predsednik Privredne komore Beograda Milivoje Miletić i v.d. direktora Doma omladine Beograda Nenad Dragović.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
NSZ sajam zapošljavanja sajam

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana