Tekst objavljen: 27.05.2015 14:59        


Agencija za privatizaciju objavila je danas javne pozive za prodaju 21 preduzeća, gde se kod 16 prodaje kapital, a kod pet imovina. Kapital prodaju "PTT armature" u Aleksandrovcu, "Dolovo" u Dolovu, "Dragan Marković" u Obrenovcu, "Agrobačka" u Baču, "Rafinerija nafte"u Beogradu, "Mostogradnja" u Beogradu, "Zastava metal" Resavica, ZGOP u Novom Sadu, "Graničar" Gakovo, "Severtrans Sombor".

Objavljeni javni pozivi za privatizaciju 21 preduzeća

Na prodaju je ponuđen i kapital "Duvana" u Ljuboviji, "Puteva" u Sremskoj Mitrovici, "Porečje" Vučje, "Fabrike rezanog alata" Čačak, "Industrije obuće Beograd" i "Teretnog transporta Bor".

Agencija je istovremeno raspisala i javni poziv za prodaju imovine "Magnohroma" Kraljevo, Hemijske industrije "Nevena" Leskovac, Industrija za preradu Majdanpek, "Majevica holding" Bačka Palanka i "Partizanski put" Beograd.

Početna cena za PTT Armature u Aleksandrovcu je 2,27 miliona evra, za "Dolovo" 1,46 miliona evra, za AD "Dragan Marković" 9,35 miliona evra, za "Agrobačku" Bač 1,403 miliona evra, za Društvo za proizvodnju ulja "Rafinerija nafte" Beograd 5,27 miliona evra.

Za "Mostogradnju" a.d. Beograd ponuđena je početna cena od 1,55 miliona evra, za "Zastavu metal" a.d. Resavica 665.467,30 evra, za Privredno društvo za građenje, remont i održavanje pruga ZGOP a.d. Novi Sad 3,66 miliona evra, za "Graničar" Gakovo 1,56 miliona evra, za "Severtrans Sombor" a.d. 393.637 evra.

Početna cena za "Duvan" a.d. Ljubovija je 1,34 miliona evra, za "Puteve" Sremska Mitrovica 968.087 evra, za "Porečje" Vučje 7,84 miliona evra, za "Fabriku rezanog alata" Čačak 3,60 miliona evra, za "Industriju obuće Beograd" 3,43 miliona evra i za "Teretni transport Bor" 352.895 evra.

Agencija je oglasila da je početna cena za prodaju imovine "Magnohroma" Kraljevo 10,51 miliona evra, za HI "Nevenu" Leskovac 2,38 miliona evra, za Industriju za preradu Majdanpek 3,56 miliona evra, za "Majevicu Holding" Bačka Palanka 2,64 miliona evra i za "Partizanski put" Beograd 266.157 evra.

Svi kompletni javni pozivi mogu da se pogledaju na sajtu Agencije za privatizaciju - www.priv.rs "http://www.priv.rs", navedeno je u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
rafinerija nafte neven privatizacija javnih preduzeca poziv za privatizaciju zastava metal privatizacija mostogradnja Agencija za privatizaciju

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana