Tekst objavljen: 27.09.2015 16:01        


"Opel corsa" je najpopularniji automobil u Srbiji u izboru za automobil godine "Zlatni auto" 2015. koji se održava u organizaciji magazina "Auto bild". Priznanja su pobednicima uručena u hotelu Falkenštajner u Beogradu.

Opel corsa zlatni auto 2015. godine

Automobil tog nemačkog proizvođača osvojio je najviše glasova među 44 kandidata, a druga priznanja je osvojilo još šest modela.

Posetioci portala Blic.rs, čitaoci magazina "Auto bild" i stručni žiri dodelili su najviše poena novom modelu "Opela", koji je ujedno pobedio u kategoriji malih gradskih automobila.

Uz "corsu", priznanja su osvojili, po kategorijama, "opel adam s" - mini gradski automobil godine, "BMV" serije jedan - kategorija kompakta, "mazda CX3" - krosover, "volvo XC90" - SUV, "volkswagen pasat" u kategoriji viša srednja i mpv klasa i "mercedes AMG GT" u kategoriji luksuznih i sportskih automobila.

Izbor za "Zlatni auto" se održava pod generalnim pokroviteljstvom kompanije OMW.

Uz ta priznanja, na svečanosti su uručena i posebna priznanja - "Dunav osiguranju" za aktivnosti vezane za autoosiguranje, "Hajnekenu" za akciju "Društvo, ko vozi kući", i "Credit agricole Srbiji" za auto kredit "Moj auto sedi i vozi".

"Potrebno je da prođe dosta sezona da ova naša manifestacija postane tradicija, ali posle dve godine možemo da kažemo da smo na odličnom putu da organizacija ovog takmičenja predstavlja verodostojno ogledalo stanja na tržištu novih automobila u Srbiji", rekla je direktor za magazine u kompaniji Ringijer Aksel Špringer, u čijem sastavu izlazi izdanje "Auto bilda" za Srbiju i Crnu Goru.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
automobili opel corsa

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana