Zvanični kurs Evra za dan 29.11.21. :: 117.5814 rsd
Tekst objavljen: 22.11.2021 12:25        


Opportunity banka menja poslovno ime i od danas posluje pod imenom 3 banka, saopšteno je iz ove banke

Opportunity banka promenila poslovno ime, sada se zove 3 banka Vladimir Vukotić, predsednik Izvršnog odbora 3 bankeNakon prošlogodišnje promene vlasničke strukture, rukovodstvo banke je donelo stratešku odluku o promeni imena ove finansijske institucije.

- Ime 3 banka je jedinstveno, prepoznatljivo i implicira tri strateška cilja banke: pozitivan uticaj na ljude, na planetu i na ekonomski prosperitet. Banka realizuje svoje aktivnosti na način koji sva tri cilja drži u balansu i ostvarenje jednog cilja ne sme ugrožavati druga dva. Uz novo ime, kreirali smo i novi logo, koji sa svojim jednostavnim geometrijskim oblicima i isprepletenim linijama, predstavlja drvo sa tri grane tj. cilja banke a ujedno asocira na posvećenost održivosti i očuvanju prirodne sredine - rekao je povodom promene imena banke Vladimir Vukotić, predsednik Izvršnog odbora.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Podsetimo, prošle godine su, uz mikrofinansijsku mrežu Opportunity international, u vlasničku strukturu ove banke ušli UmweltBank i GLS banka iz Nemačke zajedno sa Triodos Investment Management investicionom divizijom Triodos banke iz Holandije.

Sva četiri glavna akcionara su članovi Globalne alijanse banaka s vrednostima (GABV), nezavisnog udruženja banaka koje imaju zajedničku misiju da svojim finansiranjem podstiču isključivo pozitivne ekonomske i socijalne promene, kao i očuvanje životne sredine.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
3banka Opportunity banka promena imena banke u srbiji sve banke u srbiji vladimir vukotić

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana