Tekst objavljen: 11.02.2016 14:00        


Osam od deset građana Srbije radije će kupiti proizvod ili izabrati uslugu koja ima zlatnu oznaku vrhunskog kvaliteta QUDAL (QUality meDAL), pokazalo je istraživanje međunarodne organizacije Icertias - International Certification Association.

Osam od 10 Srba radije kupuje robu sa oznakom kvaliteta

U istraživanju, sprovedenom u januaru 2016. na reprezentativnom uzorku od 1.200 građana Srbije, 79,3 odsto ispitanika je reklo da bi radije kupovali proizvode i usluge koji nose zlatnu medalju za kvalitet QUDAL, koja se dodeljuje na osnovu iskustava i ocena samih kupaca i korisnika tih proizvoda i usluga, saopštila je danas organizacija Icertias.

Ovaj visoki rezultat preferencije znaka QUDAL kod srpskih građana potvrda je ogromne prihvaćenosti ovog sertifikata na tržištu Srbije, navode iz ove međunarodne organizacije sa sedištem u Švajcarskoj.

QUDAL znak, kako se dodaje, mogu da nose samo one kompanije, proizvodi i usluge koje potrošači sami odaberu u nezavisnim tržišnim istraživanjima, kao one koji im prema ličnom iskustvu i iskustvu njihovih bližnjih nude najviši nivo kvaliteta.

QUDAL znak s maksimalnih pet zvezdica za kvalitet, i to onaj koji se zahvaljujući najvećem broju glasova srpskih potrošača plasirao na vrh svoje kategorije.

Prema svom iskustvu i mišljenju, srpski potrošači su svoj glas za top kvalitet dodelili proizvodima i uslugama kao što su: Mercedes (porodični automobili), Zara (lanac trgovine odeće), Milford (čaj), Rio Mare (riblje konzerve), Vitalis (musli za doručak), Zlatiborac (pršut), Nectar (džem), Bakina Tajna (ajvar), L''Oreal (šampon za kosu), Barilla (testenina), Milka (čokolada), Air Serbia (avio-kompanija), Samsung (mobilni telefon), i drugima, navodi se u saopštenju Icertiasa.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
International Certification Associa QUDAL QUality meDAL Mercedes kupovina

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana