Zvanični kurs Evra za dan 28.09.21. :: 117.5768 rsd
Tekst objavljen: 19.07.2018 14:48        


U Telenor banci otvoren je 400.000-ti tekući račun. Tokom četiri godine, koliko dugo posluje, Telenor banka beleži značajan rast prihoda i porast od 100.000 tekućih račina na godišnjem nivou.

Otvoren 400.000-ti tekući račun u Telenor banci

„Tri i po godine poslovanja i 400.000 otvorenih tekućih računa, jasan su pokazatelj da građani sve više biraju banke koje su svoje usluge učinile lako dostupnim. Ponosni smo na ostvareni rezultat, a savremeni oblici instant plaćanja, poput inovativne mCash usluge i prvog digitalnog kreditnog proizvoda, i dalje su u fokusu banke. Nastavićemo da kreiramo usluge tako da korisnicima olakšamo bankarske procedure i omogućimo da svaka transakcija bude obavljena mobilnim telefonom“, kaže Miloš Brusin, predsednik Izvršnog odbora Telenor banke.

Jubilarni, 400.000-ti tekući račun otvorio je Zoran Milinčić iz Beograda, i ovom prilikom dobio na poklon najnoviji Samsung S9.

Došao sam da otvorim račun u Telenor banci na preporuku prijatelja. Kada sam dobio poziv iz banke da sam baš ja 400.000-ti korisnik, bio sam iznenađen. Hvala na ovom gestu, a ja ću sa zadovoljstvom istražiti usluge banke i preporučiti je drugima”, rekao je Zoran Milinčić, četiristohiljaditi korisnik Telenor banke.

Telenor banka tokom 2017. godine, zabeležila je rast ukupne aktive od 34%, povećanje neto profita od 17% i konstantan rast štednje. Prva na tržištu, uvela je mCash uslugu instant plaćanja. Koristeći mCash, samo us korišćenje mobilnog telefona,korisnici mogu da podignu ili uplate evre ili dinare, ili da provere stanje na računu na bilo kom bankomatu.Takođe, početkom 2018. godine Telenor banka razvila je prvi digitalni kreditni proizvod, koji korisnik zaključuje u potpunosti onlajn, bez fizičkog potpisa.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    Lean 19.07.2018 15:46

    Ok skidam kapu za neke stvari, ali od kada je Čeh kupio odoste u zaborav jer ste sami tako hteli. Taj 400 hiljaditi račun je samo broj, aktivnih računa imate možda 1% od ovog broja, a i to vam je mnogo. Da ste nastavili kako ste radili 2017. i da ste otvorili bar po jednu ekspozituru mogli ste da razbijete bankarsko tržište u Srbiji. Ipak ostadoste amateri bez želje za napretkom jer vas vuče dole telko industrija koja će vas pre uništiti kako bi dokazala sebi i drugima da su moćniji jer je banka potekla od njih. Sujeta i neprofesionalizam, ljudi bez morala vladaju i šta da se radi. Još jedna šteta u moru štete.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
klijent banke banka tekući računi telenor banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana