Zvanični kurs Evra za dan 28.10.21. :: 117.5833 rsd
Tekst objavljen: 04.08.2020 14:55        


ALTA Banka otvorila je novu ekspozituru u naselju Altina, u Zemunu na adresi Ugrinovačka 212. Otvaranjem nove ekspoziture i opremanjem po najnovijim bankarskim standardima ALTA Banka ostaje pouzdan partner od izbora maloj privredi, srednjim preduzećima i građanima Srbije

Otvorena nova ekspozitura ALTA banke na Altini

Dragoslav Krpić, direktor ekspoziture ALTA Banke: “Nastavljamo da razvijamo poslovanje ALTA Banke i približavamo se potrebama stanovništva. Želimo da pokažemo našim klijentima na Altini da smo prepoznali potrebu da proširimo mrežu i omogućimo im da brže i lakše koriste usluge i prozvode ALTA Banke. U novootvorenoj ekspozituri zainteresovani građani će moći da obavljaju svoje svakodnevne finansijske transakcije ali i da se detaljno upoznaju sa ponudom Banke, koja nudi niz atraktivnih proizvoda kako za stanovništvo tako i za privredu. Verujemo da će rad ekspoziture pozitivno uticati na jačanje lokalne infrastrukture i podsticanje ekonomskog razvoja Altine”.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Pored redovne ponude, ALTA Banka svima koji do kraja septembra ove godine otvore platni račun u novoj ekspozituri u naselju Altina poklanja 6 meseci održavanja platnog računa bez naknade. Pozivamo sve građane i privrednike da se u modernom i prijatnom ambijentu ekspoziture ALTA Banke na Altini, u ulici Ugrinovačka 212, upoznaju sa našim ljubaznim kolegama koji će vam biti na raspolaganju za sve vaše finansijske potrebe.

Dobrodošli ste u ALTA Banku, gde je vaš uspeh naš cilj.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
zemun otvorena nova filijala alta banka dragoslav krpić altina nova filijala

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana