Tekst objavljen: 29.04.2015 15:36        


Samouslužne zone 24/7 omogućavaju osnovne bankarske transakcije koje klijenti mogu da obave brzo i bez čekanja u redu i to pod povoljnijim uslovima, dok su im savetnici tokom radnog vremena ekspoziture na raspolaganju za sve savetodavne usluge!

Otvorene prve Samouslužne bankarske zone 24/7

Tokom aprila meseca u Srbiji počele su sa radom prve Samouslužne zone 24/7, u kojima je klijentima omogućen pristup bankarskim uslugama 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

ProCredit banka kao vodeća banka u razvoju modernih elektronskih kanala planira da investira preko 3 miliona evra do kraja godine, otvarajući više od 30 novih samouslužnih zona širom mreže.

Od sada će pravna lica i preduzetnici moći da predaju svoje pazare kad god to njima odgovara, u bilo koje doba dana i noći, gde će im na raspolaganju biti depozitni sef i bankomati na kojima je moguća uplata novca. Takođe, klijenti će moći u okviru zone da predaju naloge za prenos, odštampaju dnevni izvod, uplate naknadu banci, kao i druge usluge. Fizička lica od sada mogu da uplate i podignu dinare ili evre sa tekućih računa i računa štednje po viđenju, vrše transfer između računa, kupe ili prodaju devize, kao i da plaćaju svoje mesečne račune. Za korišćenje svih terminala u zonama, dovoljna je samo platna karticaProCredit banke.

Borislav Kostadinov, predsednik Upravnog odbora ProCredit banke u Srbiji, istakao je podršku ProCredit Holdinga, nemačkog akcionara banke: “Stara izreka koja se provlači kroz rečenice mnogih poslovnih ljudi širom sveta kaže da je vreme novac!

Za ProCredit banku u Srbiji, koja je lider u finansiranju malih, srednjih preduzeća i poljoprivrede, imperativ je da uvažava vreme svojih korisnika i da bude pionir u razvoju elektronskih kanala koji upravo to i omogućavaju. Ekspanzija zone 24/7 širom ProCredit grupe, omogućava kompletnu podršku za transakciono bankarstvo i ostavlja više prostora za sve savetodavne usluge. Ono što Srbiju odlikuje jeste preduzetnički duh i inovativnost, što se ogleda i u zainteresovanosti klijenata za naše zone. Posebno bih istakao i pozitivno iskustvo sa poljoprivrednicima, koji su brzo uvideli da im je jednostavnije da dođu u zonu i završe svoje transakcije kada god to njima odgovara, a da sa druge strane nezavisno upravljaju svojim vremenom koje žele prvenstveno da provode u svom gazdinstvu, a ne u redovima banaka”.

Samouslužne zone 24/7 omogućavaju osnovne bankarske transakcije koje klijenti mogu da obave brzo i bez čekanja u redu i to pod povoljnijim uslovima, dok su im savetnici tokom radnog vremena ekspoziture na raspolaganju za sve savetodavne usluge.

Samouslužne zone su do sada otvorene u okviru ekspoziturau ulicama Milutina Milankovića 17 i Bulevar despota Stefana 68c u Beogradu, na Trgu Jovana Sarića 4b u Kraljevu, kao i u Bulevaru oslobođenja 73 u Leskovcu, a do kraja aprila predviđeno je otvaranje još tri zone u Loznici, Subotici i Užicu.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
ekspozitura ProCredit samouslužno bankarstvo banka procredit

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana