Tekst objavljen: 08.06.2016 10:01        


Fudbalski savez Beograda i Piraeus banka AD Beograd potpisali su Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji u cilju poboljšanja uslova treniranja, razvoja talentovanih igrača i promocije sportskih vrednosti među najmlađima.

Piraeus banka pomaže usavršavanje mladih fudbalera

Ugovor su potpisali generalni sekretar FSB Jovan Šurbatović i predsednik IO Piraeus banke Vojislav Lazarević, koji je istakao važnu ulogu FSB u razvoju fudbala i izgradnji mladih igrača na teritoriji glavnog grada. “Piraeus banka pažljivo i kontinuirano prati potrebe sredine u kojoj posluje i drago nam je što smo u prilici da pomognemo najmasovniju fudbalsku organizaciju u Srbiji.

Pravilan razvoj mladih talenata, poboljšanje uslova treniranja i takmičenja, naročito za decu, ciljevi su koje delimo sa Fudbalskim savezom Beograda”, izjavio je predsednik IO Piraeus banke Vojislav Lazarević. Generalni sekretar FSB Jovan Šurbatović istakao je da je Fudbalski savez Beograda krovna organizacija za skoro 300 klubova i 40.000 igrača u svim kategorijama, od petlića do veterana.

“Zahvaljujemo Piraeus banci na podršci. Uz pomoć Piraeus banke i ostalih naših partnera Fudbalski savez Beograda nastaviće misiju omasovljenja bavljenja fudbalom, posebno u mlađim kategorijama, privlačenja i edukacije mladih talenata, kao i promocije fer plej igre i navijanja, zahvaljujući kome je fudbal najpopularniji među sportovima”, zaključio je Šurbatović.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
fudbalski savez Piraeus banka banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana