Tekst objavljen: 25.05.2016 15:24        


Udruženju “Life +” uručena je danas donacija u iznosu od 2.500 evra, koju su zaposleni Piraeus banke obezbedili učešćem u humanitarnoj trci Beogradskog maratona.

Piraeus: Podrška humanitarnom projektu „Dobri rođak"

Finansijska sredstva namenjena su projektu “Dobri rođak”, koji ima za cilj pomoć deci koja žive ispod granice siromaštva.

Predsedniku udruženja „Life +“ Predragu Ostojiću, donatorski ček je uručila Bojana Vesić Antić, direktor Sektora ljudskih resursa Piraeus banke.

„Zaposleni Piraeus banke, već treću godinu za redom, učestvuju u CorD Masters Charity humanitarnoj trci nakon koje kandiduju ustanove kojima žele da doniraju sredstva. Udruženje „Life +“ i njihova briga o porodicama i deci koja nemaju dovoljno sredstava za normalan život dobili su apsolutnu većinu glasova te smo se brzo odlučili da im pomognemo“, izjavila je Bojana Vesić Antić.

Predsednik udruženja „Life +“ Predrag Ostojić istakao je da će donirana sredstva biti iskorišćena za poboljšanje uslova života porodice Kovinčić koju čini samohrana majka i dvoje maloletne dece.

“Uslovi stanovanja u kojima živi porodica Kovinčić su veoma loši. Od donacije, primarno ćemo im srediti kupatilo, koje je jako staro i neuslovno. Zahvaljujem Piraeus banci koja je prepoznala potrebu da pomogne projekat Dobri rođak i vrednu donaciju opredeli porodici kojoj je pomoć zaista potrebna”, kazao je Ostojić.

Proteklih godina, Piraeus banka je novac obezbeđen na ovaj način donirala humanitarnoj organizaciji Nurdor i Domu za decu i omladinu sa smetanjama u razvoju „Sremčica“.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
humanitarna organizacija dobar rođak zaposleni u banci Piraeus banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana