Tekst objavljen: 28.04.2021 10:55        


Prijava građana za novčanu pomoć u iznosu od 60 evra počela je u ponoć. Prvih 30 evra biće isplaćeno u maju, a drugih 30 evra u novembru. Prijavljivanje građana trajaće do 15. maja, a kod elektronske prijave, dovoljno je uneti tri podatka

Počela prijava za 30+30 evra, evo koji šta je neophodno da uradite

Prijavljivanje građana počelo je u ponoć na portalu Uprave za trezor, dok će prijavljivanje putem kol-centara početi 5. maja.

Zaelektronsku prijavupotrebno je da se unese JMBG, broj lične karte i naziv banke iz padajućeg menija u kojoj podnosilac ima račun.

Isplata prvih30 evraza sve punoletne građane koji se prijave biće u maju, dok će drugih 30 evra biti isplaćeno u novembru.

Na pomoć od 60 evra mogu da računaju svi punoletni državljani Srbije sa prebivalištem u Srbiji, koji poseduju važeću ličnu kartu i prijave se za isplatu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Nezaposleni u junu dobijaju dodatnih 60 evra pomoći, a penzioneri u septembru 50 evra.

Korisnici penzija, primaoci novčane socijalne pomoći i lica u zavodu za izvršenje krivičnih sankcija ne treba da se prijavljuju, već će im novac biti automatski uplaćen.

Kao i prošle godine, građani prilikom prijave treba da ostave svoje podatke i odaberu banku u kojoj imaju račun na koji će im novac biti isplaćen ili će, u slučaju da nemaju otvorenračunni u jednoj banci, on namenski biti otvoren za isplatu pomoći.

1 komentar

  1. User image
    Sunce 30.04.2021 7:44

    Prijavila sam
    Moji podaci su tačni. Imam novu ličnu kartu.
    Proverila sam prijava statusa pise odbijena
    Šta da radim:((

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
30 plus 30 evra državna pomoć prijava za državnu pomoć uprava za trezor penzioneri nezaposleni

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana