Tekst objavljen: 31.01.2023 14:15        


Mesečna karta za voz "Soko" na relaciji Beograd Centar - Novi Sad iznosi 12.000 dinara i može se koristiti za putovanje i u Regio vozu, dok će od sutra cena pojedinačnih karata za drugi razred direktnog Inter City voza "Soko" iznosti 603 dinara, saopštilo je preduzeće Srbija voz

Poskupljuju karte za brzi voz "Soko"


Cena mesečne pretplatne karte na relaciji Beograd Centar – Novi Sad iznosi 6.874 dinara ukoliko se koristi isključivo za Regio voz.

Kako se navodi, kupovina mesečnih karata će uskoro biti dostupna i putem mobilne aplikacije i internet prezentacije www.srbijavoz.rs.

Posle skoro godinu dana promotivnih cena voznih karata, kada se od marta 2022. godine 2,5 miliona putnika prevezlo vozom na toj relaciji, sutra počinje i prodaja pojedinačnih voznih karata po redovnim cenama u skladu sa važećom tarifom Srbija voza.

Cena vozne karte za odraslu osobu za drugi razred direktnog Inter City voza „Soko“ na relaciji Beograd – Novi Sad iznosiće 603 dinara sa uključenom rezervacijom mesta.

Karta za Inter City vozove ne može se kupiti kod konduktera u vozu, već isključivo pre polaska.

Cena vozne karte za odraslu osobu za drugi razred Regio ekspres voza na relaciji Beograd – Novi Sad iznosiće 453 dinara, a za ovaj voz nije potrebna rezervacija.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Cene karata na Regio vozovima koje nisu bile obuhvaćene promotivnim periodom ostaju nepromenjene.

I po završetku promotivnog perioda putnicima će biti omogućena kupovina voznih karata po nižim cenama, i to uz primenu povlastice: od 20 odsto za povratno putovanje, 50 odsto za decu od šest do 14 godina i 30 odsto za putnike koji poseduju kartice SRB PLUS i za prevoz grupa.

Srbija voz je uveo i novu ponudu – godišnju pretplatnu kartu, koja važi u 1. i 2. razredu svih vrsta vozova na svim relacijama u unutrašnjem saobraćaju. Cena godišnje pretplatne karte iznosi 72.000 dinara.

Za relaciju Beograd – Novi Sad omogućena je onlajn kupovina karata putem veb sajta ili aplikacije uz popust od pet odsto.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
poskupljenje karata nova cena karte voz beograd novi sad voz soko

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana