EUR 117,56 USD 108,59 CHF 111,22

Kursna lista


Zvanični kurs Evra za dan 07.04.20. :: 117.5631 rsd

Tekst objavljen: 25.10.2015 13:00        


Kompanija Microsoft će u okviru jubilarne Sinergije 15 imati svoj kutak, gde će IT entuzijasti, ljubitelji novih tehnologija, kao i svi posetioci imati priliku da se upoznaju sa aktuelnim uređajima sa Windows operativnim sistemom, ali i da provere kako neke od najpopularnijih Microsoft aplikacija rade na drugim platformama. 

Poslastice za sve ljubitelje najnovijih tehnologija

Pod sloganom "Innovate it", Sinergija 15, najveća konferencija posvećena informaciono-komunikacionim tehnologijama u Jugoistočnoj Evropi, biće otvorena u 21. oktobra u Beogradu i tokom tri dana doneće mnoštvo inovacija iz oblasti novih tehnologija, navodi se u današnjem saopštenju Microsoft.

Prvi put otkako se organizuje, Sinergija će otvoriti vrata za publiku koja želi da se upozna sa svim inovacijama iz kompanije Microsoft u okviru Microsoft Experience Corner-a koji će biti postavljen u holu Kraun plaza hotela.

Posebna "poslastica" za sve posetioce Microsoft Experience Corner-a biće predstavljanje najnovijih, vodećih Lumia modela - 950/950XL, koji su nedavno imali dugo očekivanu svetsku premijeru.

Najnovija rešenja iz Lumia linije predstavljaju vrhunske modele mobilnih uređaja, osmišljenih tako da imaju svu produktivnost PC-a, ali i neophodnu mobilnost i praktičnost telefona.

Svi ljubitelji inovacija u domenu gadget-a imaće priliku da isprobaju najbolje od Windows 10 odlika na Lumia 950/950XL modelima, i upoznaju detalje njihovih tehničkih specifikacija.

Microsoft partneri Gigatron, Asus, Acer i Intel će takođe na ovom prostoru, tokom tri dana Sinergije, izlagati uređaje i predstavljati svoje usluge.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
microsft office microsoft telefoni Microsoft windows 10 it sektor

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana