Tekst objavljen: 15.02.2016 2:27        


Danas je na svečanosti održanoj u Prvirednoj komori Srbije, kompanija Dubes, koja je vlasnik Finansijskog portala Kamatica, dobila prestižnu nagradu SME Excellent iz oblasti Konsultantskih usluga.

Potvrda kvaliteta za Kamaticu

Nagradu je direktoru kompanije Dubes, Dušanu Uzelcu uručio predsednik PKS Marko Čadež.
Sa dugogodišnjim radom u oblasti informacionih tehnologija kao i finansijskom sektoru stekli smo iskustvo koje nas je učinilo dostojnim ove nagrade. Pored Kamatice, kao najprepoznativljivijeg projekta, kompanija Dubes intezivno razvija projekte sa kojima planira da osvoji i međunarodno tržište.

Jedan od inovativnih projekata je i BizPlaner, inovativno sofversko rešenje za upravljanje poslovanjem malih i srednjih preduzeća koji predstavljaju osnov budućeg razvoja kompanije - istakao je Dušan Uzelac.
Mala i srednja preduzeća, nosioci elektronskog sertifikata Excellent SME predstavljaju prvu ligu preduzetništva u Srbiji – zdravo jezgro privrede, koje uspešno posluje i ima potencijal za rast i razvoj, rekao je Marko Čadež, predsednik PKS.

PKS je, u saradnji sa kompanijom Kofas (COFACE) i strateškim partnerima, nagradila nosioce elektronskog sertifikata Excellent SME - najbolja mala i srednja preduzeća koja su, po rečima Marka Čadeža, predsednika Komore, prva liga srpskog preduzetništva. Svečanosti su prisustvovali premijer Aleksandar Vučić, koji je najavio podsticaje razvoju tog sektora i ministar privrede Željko Sertić.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    Dragan 13.02.2016 8:46

    Čestitam. Sugestija: bilo bi vrlo korisno ako bi u tekstove stavljali i relevantne linkove. Ovako se čita tekst, ali nema ni jednog jedinog linka pa čovek ne može dodatno da se informiše.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
nagrada Privrednoj komori Srbije (PKS) nagrada Privrednoj komori Srbije (PKS) kamatica dušan uzelac

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana