Tekst objavljen: 18.02.2017 13:00        


Inspekcija nije dobila nijednu prijavu. Reporteri "Novosti" na pijaci u Pančevu videli švercere kovertama.

Preprodavce besplatnih koverti za nagradnu igru

Besplatne koverte za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi" na pijaci u Pančevu prodaju se za 50 dinara, uverio se novinar "Novosti". I informacije naših čitalaca potvrđuju da i u drugim gradovima ima snalažljivih preprodavaca ovih koverti koje su, inače, svima dostupne na šalterima pošta, bez dinara troška. Ipak, u Tržišnoj inspekciji ističu da do sada nisu imali nijednu prijavu za preprodaju besplatnih koverti.

POSLATO VIŠE OD 800.000 KOVERATA

Pprema poslednjim podacima "Pošte Srbije", građani su do 14. februara na šalterima pošta preuzeli 2.495.680 besplatnih namenskih koverata, a poslali ukupno 837.871 kovertu sa fiskalnim računima ili slipovima za učešće u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi".

- Uvidom u elektronsku evidenciju svih primljenih prijava Sektora tržišnoj inspekciji, nisu konstatovane prijave za preprodaju koverata za nagradnu igru - ističu u Tržišnoj inspekciji pri Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija.

- Što se tiče stanja na terenu, načelnici područnih jedinica nemaju saznanja da se na teritoriji njihove nadležnosti vrši nelegalna preprodaja ovih koverata. Svakako da nastavljamo da pratimo situaciju i ako bude nekih novih informacija blagovremeno ćemo preduzeti korake.

U "Pošti Srbije" ističu da su sve njihove poslovnice dobro snabdevene besplatnim kovertama.

- Pošta Srbije pomno prati situaciju sa zalihama namenskih koverata u više od 1.500 svojih poslovnica širom Srbije i kontinuirano doštampava nove količine, što će biti praksa tokom čitavog trajanja nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" - rečeno je "Novostima" u "Pošti Srbije".

- Obaveštamo vas da nije došlo ni do kakvog zastoja u snabdevanju besplatnim kovertama. Naprotiv, trenutno ih je u sistemu 989.320, što je najviše od početka akcije jer su se zalihe obično kretale od 600.000 do 700.000 komada.

"Pošta Srbije" do sada je odštampala i distribuirala ukupno 3.485.000 jednoobraznih namenskih koverata za ovu nagradnu igru.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
besplatne koverete koverte za nagradnu igru Uzmi račun i pobedi

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana