Tekst objavljen: 02.03.2016 15:01        


Novi Sad je dobio ekspozituru u centru grada, koja radi non-stop.U pitanju je nova ekspozitura ProCredit banke,u ulici Modene, koja sadrži Zonu24/7 za samouslužno bankarstvo u okviru koje ćeklijenti moćida koriste bankarske uslugeu bilo koje doba dana ili noći.

ProCredit banka otvorila ekspozituru u Novom Sadu

Koncept samouslužnih Zona 24/7 je jedinstvena usluga koju je ProCredit banka uvela na srpsko tržište, čime je transformisala celokupnu mrežu svojih ekspozitura. Zone su posebni delovi ekspozitura opremljeni najsavremenijom generacijom bankomata, sefova i terminala i omogućavaju klijentima Banke da obave preko 90 odsto svakodnevnih bankarskih transakcija – brže i povoljnije.

Veoma je važno da Zone 24/7 omogućavaju transakcije i van radnog vremena banke, bez čekanja u redu, a za korišćenje je dovoljna samo platna kartica Banke. Posebna pogodnost za pravna lica jeste uplata pazara putem bankomata za uplatu novca ili depozitnog sefa, kada god to njima odgovara, dok se za fizička lica izdvajaju bankomati za uplate i isplate ne samo dinara već i eura.

Kao nemačka banka koja prati savremene bankarske trendove, želeli smo da nemačko moderno bankarstvo i njihovu dobru poslovnu praksu prenesemo i u Srbiju. Osluškujući potrebe naših klijenata i uvažavajući njihovo dragoceno vreme koje treba da provode sa svojim porodicama ili vodeći svoj biznis, a ne u redovima banaka, odlučili smo da uvedemo Zone 24/7 i na ovaj način budemo prva non-stop banka u Srbiji, klijentima na usluzi.Uspeli smo da, za samo godinu dana, ovaj projekat implementiramo u 42 ekspoziture, u svim gradovima gde naša Banka posluje. Činjenica da se u ovom trenutku, nakon svega 9 meseci od početka projekta, oko 50 odsto naših gotovinskih transakcija već obavlja u okviru Zona 24/7, govori da su klijenti prepoznali benefite i da smo odgovorili na njihove potrebe“, izjavila je Mirjana Mitrović, šef odeljenja za bankarske usluge i marketing ProCredit banke.

Ukupna investicija u ovaj projekat iznosi 3,5 miliona evra, a najnovija ekspozitura koja je priključena celokupnoj mreži nalazi se u najužem centru Novog Sada, u ulici Modene br. 1. Svečano otvaranje je organizovano u samoj ekspozituri zajedno sa klijentima i predstavnicima banke uz koktel i prigodnu muziku novosadskog benda Frajle.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
nova ekspozitra novi sad ekspozitura ProCredit zona 24/7 banka procreit

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana