Tekst objavljen: 28.04.2016 16:30        


Air Serbia povodom Uskrsa najavljuje promotivne cene karata za više gradova. Promotivne cene će biti dostupne za povratne letove u ekonomskoj klasi između Beograda i Zagreba, Ljubljane i Dubrovnika počev od 109 evra, Rima i Pule od 119 evra, Štutgarta od 139 evra, Berlina i Larnake počevši od 149 evra i Sankt Peterburga od 199 evra, saopštila je ta kompanija.

Promotivne karte Air Serbia-e za Uskrs

"Pripremajući se za predstojeće uskršnje praznike, želimo da dočaramo duh i običaje najvećeg među hrišćanskim praznicima i da ih uvrstimo u ukupno iskustvo putovanja naših gostiju", izjavio je generalni direktor Air Serbia-e Dane Kondić uz čestitke za Uskrs, navodi se u saopštenju.

Karte će po promotivnim cenama moći da se kupe od 29. aprila do 2. maja i važiće za putovanja između 1. maja i 30. juna ove godine.

Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust za decu neće se primenjivati.

Za bebe se plaća 10 odsto od cene karte bez taksi. Promotivna ponuda važi za putovanja koja obuhvataju noć subota na nedelju ili najmanje trodnevni boravak.

Letovi za Dubrovnik počinju 16. maja, do Pule 13. juna i Sankt Peterburga od 18. juna ove godine.
Kupovina karata moguća je pozivanjem broja Air Serbia Kontakt centra 0800 111 528 (besplatni pozivi u okviru Srbije), pozivanjem broja +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva, posetom nekoj od Air Serbia poslovnica, putem ovlašćenih turističkih agenata ili putem "airserbia.com".

Do Uskrsa, Air Serbia nastavlja da služi izbor posnih jela na svim letovima, u biznis i u ekonomskoj klasi.
Na dan pravoslavnog Uskrsa, gosti na svim letovima Air Serbia-e i Premijum salona Air Serbia-e na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu će dobiti specijalan uskršnji poklon.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Air Serbia avio karte popust na avio karte uskrs turizam

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana