Tekst objavljen: 09.02.2023 14:15        


Izmenama i dopunama Rešenja o opštim parkiralištima novim zonskim sistemom parkiranja obuhvaćeni su blokovi 24 i 25 na Novom Beogradu, koji sada pripadaju zelenoj parking zoni

Proširuju se parking zone u Beogradu?


Trenutno se sugrađani o ovome informišu putem flajera, piše Bg Uživo.

U ovoj zoni je maksimalno dozvoljeno vreme parkiranja 180 minuta, uz mogućnost produženog parkiranja od 60 minuta. Kontrola naplate parkiranja počela je, kako pišu portali, 6. februara 2023. godine.

Zone su proširene na inicijativu stanara novobeogradskih blokova, koji zbog velikog broja posetilaca nisu mogli da pronađu slobodno parking mesto unutar blokova.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Stanari, koji imaju prijavljeno prebivalište u blokovima 24 i 25, a poseduju automobil na svoje ime, imaju pravo na povlašćenu parking kartu i parkiranje bez vremenskog ograničenja. Cena mesečne povlašćene parking karte za stanare iznosi 500 dinara, dok je za korisnike invalidske parking karte ona besplatna.

Povlašćenu parking kartu stanari, kao i pravna lica i preduzetnici sa sedištem firme u zoni, mogu kupiti u poslovnicama Korisničkog servisa i putem elektronskog šaltera eParking.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
zone parkiranja proširenje parking zona Beograd parking mesto novi beograd proširenje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana