Tekst objavljen: 27.01.2014 16:57        


Kompanija VB lizing u protekloj godini je ostvarila najbolji rezultat u protekloj deceniji, koliko posluje u Srbiji, saopšteno je iz te kompanije.

Protekla godina najbolja za VB lizing u Srbiji ikada

U saopštenju se navodi da je VB Leasing među 16 aktivnih lizing kompanija na tržištu Srbije prvi i po broju sklopljenih ugovora i po visini plasiranih sredstava u finansijskom lizingu.

Sa preko 32.750.000 evra finansiranih objekata lizinga u 2013. godini (12,32% tržišnog učešća), ova kompanija je je jedina uspela da sklopi preko hiljadu novih lizing ugovora u finansijskom lizingu – 1121 ugovor (14,12% tržišnog učešća), povećavši broj zaključenih ugovora u odnosu na prošlu godinu za petinu. VB Leasing i u totalu beleži solidne rezultate.

Zbirno gledano finansijski i operativni lizing, u godini iza nas ova lizing kuća zauzima treće mesto i po broju ugovora i po visini sredstava uloženih u nabavku objekata za malu i srednju privredu poput automobila, industrijskih mašina, teretne i poljoprivredne mehanizacije.

U toj kompaniji dodaju da su za dobre rezultate prvenstveno zaslužni dobri uslovi, fleksibilnost ponude, obučen kadar ali i dugoročna partnerstva koja razvija sa dilerima i dobavljačima.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
VB leasing vb lizing lizing kompanije lizing 2013.

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana