Zvanični kurs Evra za dan 13.04.21. :: 117.5700 rsd
Tekst objavljen: 05.05.2020 12:55        


Nakon više od mesec dana od privremenog zatvaranja, robna kuća IKEA Beograd počeće sa radom od srede, 6. maja, a u skladu sa odlukama i merama Vlade Republike Srbije o relaksiranju bezbednosnih mera, navodi se u saopštenju

Robna kuća IKEA BEograd sutra otvara vrata

Kako se navodi, robna kuća će 6. i 7. maja biti otvorena od 10 do 17 časova, dok je od 8. maja, sa najavljenim ukidanjem policijskog časa, planirano da radi svakog dana u nedelji od 11 do 19 časova.

Kupovina će, kako se navodi, u robnoj kući IKEA Beograd biti organizovana tako da se poštuju sve preporučene mere bezbednosti, poput fizičke udaljenosti, nošenja zaštitne opreme i svakodnevne dezinfekcije prostora, u skladu sa preporukama nadležnih institucija.

"Drago nam je da vidimo da se situacija u regionu popravlja i da, nakon Zagreba, možemo ponovo da otvorimo i našu robnu kuću u Beogradu. Zahvaljujemo se svim našim kolegama koji su radili na potpuno novim zadacima kako bi u ovoj situaciji mogli da pružaju usluge našim kupcima na novi način. Kako nam je zdravlje i sigurnost ljudi prioritet, želimo da otvorimo robnu kuću na odgovoran način, kako bi se i kupci i zaposleni osećali sigurno pri kupovini i radu. S tim u vezi, nastavićemo da primenjujemo sve bezbednosne mere i preporuke kojima smo se vodili i tokom privremenog perioda", istakao je Strahinja Urošević, direktor robne kuće IKEA Beograd.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Dućan švedske hrane i Bistro takođe će početi sa radom 6. maja, dok je otvaranje restorana planirano za narednu sedmicu. Dečja igraonica SMÅLAND ostaje zatvorena do daljeg.

Kupcima su i dalje na raspolaganju beskontaktna isporuka proizvoda na kućnu adresu, kao i besplatno preuzimanje onlajn narudžbina u robnoj kući putem usluge Klikni i preuzmi.

Dostavni centar u Novom Sadu, gde kupci takođe mogu bezbedno da preuzmu svoje onlajn porudžbine bez troškova dostave, ostaje otvoren radnim danima i subotom od 8 do 16 časova, navodi se u saopštenju.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
otvara se ikea ikea beograd 6 maj Ikea vanredno stanje korona virus

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana