Tekst objavljen: 03.09.2015 14:22        


Naftna industrija Srbije (NIS) u saradnji sa lokalnim samoupravama realizuje novu fazu programa "NIS šansa", koja obuhvata zapošljavanje mladih bez radnog iskustva, saopštila ja danas ta kompanija. Mladi stručnjaci, koji su zainteresovani da svoje prve profesionalne korake naprave u kompaniji NIS, moći će da se prijave na konkurs do 13. septembra.

Šansa za mlade bez radnog iskustva

Prednost pri zapošljavanju imaće diplomirani studenti osnovnih studija tehničkih fakulteta na univerzitetima širom Srbije, među kojima su Rudarsko-geološki, Mašinski i Elektrotehnički fakultet.

Takođe, obuhvaćen je i Fakultet tehničkih nauka, zatim Tehnološki, Tehnički i Tehnološko-metalurški fakulteti, kao i Tehnički fakultet "Mihajlo Pupin" i Prirodno-matematički fakultet, u okviru kojeg je smer "Zaštita životne sredine".

Radna mesta mladih stručnjaka biće obezbeđena u nekoliko gradova na teritoriji Srbije u kojima NIS ostvaruje svoju delatnost.

To su Novi Sad, Zrenjanin, Kikinda, Bečej i Elemir. Svi zainteresovani kandidati mogu da se prijave putem sajta kompanije, na sledećoj adresi: http://posao.nis.rs/prijava/nis-sansa-2015.

Program "NIS šansa" kompanija realizuje u saradnji sa Autonomnom Pokrajinom Vojvodina i lokalnim samoupravama, a od ove godine i sa Gradom Beogradom.

Putem ovog konkursa, u NIS-u je do sada zaposleno više od 660 mladih sa 17 različitih fakulteta i preko 10 srednjih tehničkih škola.

Realizacijom programa "NIS šansa", NIS neguje tradiciju zapošljavanja mladih započetu 2010. godine programom Republike Srbije "Prva šansa".

Iz ovog programa, 2012. godine, razvio se program "NIS šansa", prilagođen potrebama kompanije, tj. stvaranju stručnog kadra koji osigurava njen dugoročan razvoj.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
bez radnog iskustva Naftna industrija Srbije (NIS) mladi posao za mlade

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana