Tekst objavljen: 02.07.2016 17:30        


Sberbank Srbija izdala je u proteklih godinu dana (maj 2015 - maj 2016.), više od 100.000 debitnih i kreditnih kartica, čime je ostvarila rekordan rast broja izdatih platnih kartica i najveći rast na tržištu Srbije.

Sberbank Srbija ostvarila rekordan broj izdatih kartica

Impresivan rezultat zabeležile su kreditne kartice, čiji je broj povećan skoro četiri puta i koje su dostigle više od 60.000 korisnika. Time je banka nastavila trend odličnih poslovnih rezultata iz prvog kvartala ove godine i učvrstila se na liderskoj poziciji najbrže rastuće banke u Srbiji u domenu poslovanja sa stanovništvom.

“Iz dana u dan obaramo nove rekorde i sebi postavljamo još više ciljeve. Izuzetno visoka stopa rasta u broju izdatih kreditnih kartica postignuta je primarno zahvaljujući lansiranju jedinstvene platne Super Kartice iz MasterCard World programa, koja lako zamenjuje sve ostale kartice, objedinjujući u sebi njihove prednosti. Klijenti su očigledno prepoznali benefite platne Super Kartice, ali i drugih proizvoda iz našeg portfolija, što potvrđuje i činjenica da nam sve veći broj građana ukazuje poverenje. Nastojaćemo i ubuduće da prepoznajemo potrebe naših klijenata i nadmašujemo njihova očekivanja, te da inovativnim pristupom jačamo konkurentnost i postignemo dominantnu poziciju na tržištu Srbije“ izjavila je Marijana Vasilesku, član Izvršnog odbora, nadležna za resor za poslovanje sa stanovništvom.

Sberbank Srbija ostvarila je rast i u broju izdatih debitnih i poslovnih kartica u posmatranom periodu. Ukupan broj izdatih debitnih kartica premašio je 36.000, što predstavlja povećanje od 19% u odnosu na isti period prošle godine. Značajan rast od 258% ostvaren je i u segmentu izdatih poslovnih kartica, koje beleže najdinamičniju stopu rasta na tržištu Srbije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
kartice banke Sberbank

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana