Tekst objavljen: 15.10.2018 15:16        


Svi znaju za novembarsku nedelju štednje, ali znate li da ona može trajati čak 76 dana? Za to se pobrinula Sberbank Srbija, pripremivši jedinstvenu ponudu štednje u evrima koja će trajati od 15. oktobra pa sve do kraja 2018. godine, uz nominalnu kamatnu stopu do 1,3 odsto za period oročenja na 15 meseci.

Štedi gde novac više vredi

„Štednim i kreditnim ponudama realizovanim tokom prethodnih godina Sberbank Srbija zadobila je poverenje građana. Prepoznati smo kao banka koja razume potrebe klijenata i u skladu sa njima kreira proizvode i usluge. Svesni da je jedna nedelja prekratak period i da većina građana tako propusti mogućnost da svoj novac pretvori u štednju po povoljnim uslovima, odlučili smo da kreiramo ponudu koja će trajati dovoljno dugo, nuditi povoljne kamatne stope i klijentima pružiti dodatnu vrednost. Za sve one koji se do kraja 2018. godine odluče na oročenu štednju, Sberbank Srbija pripremila je poklon u vidu putnog osiguranja, za period od godinu dana, i to za članove uže porodice našeg novog klijenta“, izjavila je Mirjana Đorđević, direktorka za razvoj proizvoda u odeljenu za poslovanje sa stanovništvom Sberbank Srbija.

Ono što se svakako ističe u okviru Sberbank ponude jeste i mogućnost štednje u dolarima, i to uz kamatnu stopu od 2 odsto, za period oročenja na 24 meseca. Ne propustite priliku da oročite svoj novac u jedinoj banci na svetu čije ime znači ŠTEDNJA!

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
sber bank štednja u banci kamate na štednju

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana