Tekst objavljen: 06.05.2015 14:12        


Credit agricole banka Srbija potpisala je ugovor sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije za kredite sa subvencionisanim kamatama za poljoprivrednike.

Subvencionisani krediti za poljoprivredu

Maksimalan iznos kredita je pet miliona dinara za individualne proizvođače, preduzetnike i pravna lica, odnosno 15 miliona za zadruge.

Krediti, namenjeni razvoju stočarstva, odobravaju se uz godišnju kamatnu stopu od četiri odsto godišnje, dok se krediti za razvoj ostalih poljoprivrednih delatnosti, kao i ulaganja u mehanizaciju i opremu odobravaju uz godišnju kamatnu stopu od šest odsto godišnje i ovi uslovi važe za sve banke potpisnice ugovora.

Svi krediti odobravaju se u dinarima, bez valutne klauzule, na rok do tri godine sa grejs periodom do godinu dana.

Credit agricole banka je i ove godine partner Vlade Srbije u strateškoj podršci razvoju poljoprivrede kroz učešće u programu subvencionisanih poljoprivrednih kredita. Kao banka koja je tradicionalno posvećena podršci poljoprivrede uključili smo se u ovu subvenciju koja je pogodna kako za obrtna sredstva, tako i za investiciona ulaganja u stočarstvo i biljnu proizvodnju, izjavila je rukovodilac za korporativno i poljoprivredno bankarstvo u Credit agricole banci Srbija Marija Marić-Mitrović.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
krediti subvencionisani krediti banke credit agricole banka krediti za poljoprivredu

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana